crni gruja
Član
hvala ..Elmire.. meni treba da se ojare u aprilu neznam kako da ih uzmes(preuzmes)jbg.vidi ako ti se neko blize javi da ima ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
CAR je napisao(la):pa malo joj daj "stimulansa"sa prstom
Post je spojen: [time]1290601459[/time]_________________________________________________
davaj joj 9 dana sol i ekstrumete joj daj jako se dobro pokazao kod koza.Ja sam to radio dok sam bio vise optimistican i ganjao to sad nek se je.u kad hoce i kako hoce imaju cijelu godinu pred sobom .
ja sam iz Gracanice kod doboja sam jasasat#$% je napisao(la):Elmire odakle si?
CAR je napisao(la):CAR je napisao(la):pa malo joj daj "stimulansa"sa prstom
Post je spojen: [time]1290576259[/time]_________________________________________________
davaj joj 9 dana sol i ekstrumete joj daj jako se dobro pokazao kod koza.Ja sam to radio dok sam bio vise optimistican i ganjao to sad nek se je.u kad hoce i kako hoce imaju cijelu godinu pred sobom . jao ovo je skroz neozbiljno neznam kako mozes tako
CAR je napisao(la):CAR je napisao(la):pa malo joj daj "stimulansa"sa prstom
Post je spojen: [time]1290576259[/time]_________________________________________________
davaj joj 9 dana sol i ekstrumete joj daj jako se dobro pokazao kod koza.Ja sam to radio dok sam bio vise optimistican i ganjao to sad nek se je.u kad hoce i kako hoce imaju cijelu godinu pred sobom .
Kozije mleko je zdravije od kravljeg to je tačno. Treba razlikovati zdravu i lekovitu hranu od lekova. Zdrava hrana deluje preventivno a zajedno sa lekovitom olakšava i potpomaže lečenje nekih oboljenja.crni gruja je napisao(la):.. a mleko leci sve bolestine.. i jedina zivotinja koja ne moze da dobije upalu pluca ..
elmir je napisao(la):......... neki moji vrsnjaci kazu da koza donosi nesrecu pa neznam kolko je to tacno ............
odosmo u off .. ali ja sam za takvu muku ako bog da ....voleo bih da i nama donesu nesrecu kao svajcarcima . Izvinjavam se zbog malo skretanja sa teme
elmir je napisao(la):kako se slika ubaci ovde