Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pripreme same obave Stekao sam utisak da su potom slicne zecevima (i oni su poluprezivari ) polni zar 1. postice ostale. kod mene su se za 3-4 dana sve sparile.Sto je dobro kod jarenja jer u slucaju problema sa 1 imas ostale za ispomocnovii je napisao(la):Jeste, ali pre toga verovatno ima neki redosled radnji koje se moraju odraditi.
Jesu li ti iz istog stada? Ako jesu kolji ili prodaji muske i kupi novog iz drugog stada. Dali su to mlade ili stare koze? Pogledaj dobro sto pise o ovoj i drugim temama na forumu. Dobro dosao na forum.alfatik je napisao(la):ZDRAVO SVIMA!
Novi sam u kozarstvu. Prije jedno 1- 2 nedelje nabavio sam 8 koze (4 zenske + 4 muske) Alpinke. Pa me interesuje kada ih mogu pariti. Jeli ih mogu pariti u Aprilu - t.j. Maj mesec... unapred hvala...
Prodaj te muske i kupi jos koju curu i jednog muskog. posto su toliko stare kad budu spremne same ce na javni natjecaj bez brigealfatik je napisao(la):Iz istog stada su ali nisu u krvnom srodstvu... Dve su dvogodisnje a dve su mlade (jedna ima sada oko 10 meseci a druga 6) ...
alfatik je napisao(la):Pa kakva kombinacija bi bila Sanska curica sa Alpincem...