crni gruja
Član
hvala na savetu ..pratim je svaki dan..pitomo jare ..zao mi je da je prodam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Eto vidiš, šta je iskustvo. Sad sam se setio i drugih znakova a to su oticanje vagine (napupi) i zarumeni se, ima pojačano ličenje sluzi koja je bistra a pri kraju se zamuti. Tada si zakasnio i čekaš sledeči ciklus koji ide brzo cca 17(-20) dana. Ali mlade koze, koje se nisu jarile po nekad umeju da sakriju te znake. Onda je malo počešeškaš po leđima bliže korenu repa i malo je pritisneš na dole. Ako je u estrusu dignuće repić. Ako nije pokušaće da se izmakne.CAR je napisao(la):Kad je repic gore i drma snjime i mekece to je prvi znak da "trazi momka " inace koza kao sve zivotinje se naganja kad je solidno uhranjena .......
imao sam i ja taj problem ..ali se pripatila mora da ima 7 mesc. otpril.35 kg..i nema problema i ja sam se kao i ti uznemirio sta da radim ne bi da je koljem ..ali na svu srecu ..mrcila se ...da vidis kako mrda repicem i to je to ..pocrveni vulvaelmir je napisao(la):imam mladu kozicu al netrazi dase pari neznam sta da radim ako se neoplodi moracu je zaklat a zao mi imal neka pomoc
ej drug hvala an savjetu vidim dasi divan covjek veliki pozzcrni gruja je napisao(la):ma de da koljes pricekaj i sve ce biti u redu