panonski beli kunić

Zorketa su izgleda regrutovali u redove policajaca na forumu.
:haha:

Evo mojih "lutkica"
111801d.jpg

stare su 2 meseca i 24dana

- - - - - - - - - -

358avdk.jpg

- - - - - - - - - -

a4n1bl.jpg

- - - - - - - - - -

11jni4h.jpg

nisu bile bas raspolozene da poziraju a i slikao sam telefonom

Hvala na odgovoru.
Nameravam da kupim 4 takva kaveza i da 2 nadogradim kotilicama, a u ostala 2 bih drzao odvojene male.
Ma nisi naivan,vidićeš koliko im treba prostora,pa doraditi malo po potrebi koja se bude javljala.A kaveze uvek možeš prodati ako se odlučiš za drugu soluciju::::pozdrav!

- - - - - - - - - -

Evo mojih "lutkica"
111801d.jpg

stare su 2 meseca i 24dana

- - - - - - - - - -

358avdk.jpg

- - - - - - - - - -

a4n1bl.jpg

- - - - - - - - - -

11jni4h.jpg

nisu bile bas raspolozene da poziraju a i slikao sam telefonom
Ma preterane su ženkice,samo napred,i ja imam za sad 2,ogromne su,rasle su ko iz vode!

Pa drugar sape su mu ispale malo vece posto se uplasio i ukocio se,vidi se da je i nokte skroz zario u stolicu pa mozda zbog toga izgleda tako,a znam da je panonac po tome sto su mu mama i tata cisti panonci,kada sam bio kod coveka koji ih drzi,imao je 8 malisana koji su panonci i ja sam izabrao jednog,tako da mora biti panonac!!!

Drugar tek cu imati,za sada imam panonke zenke ali ih parim sa mojim muzjakom koji nije panonac,a ovaj glavonja ce da radi tek polovinom maja,pa cemo kasnije imati i panonce na prodaju...

Pa drugar sape su mu ispale malo vece posto se uplasio i ukocio se,vidi se da je i nokte skroz zario u stolicu pa mozda zbog toga izgleda tako,a znam da je panonac po tome sto su mu mama i tata cisti panonci,kada sam bio kod coveka koji ih drzi,imao je 8 malisana koji su panonci i ja sam izabrao jednog,tako da mora biti panonac!!!
Onda si ga dobro utovio!svaka čast kuvaru koji mu pravi jelovnik!
Ako bude potomaka od njega predbilježiću se na 2 ženke npr,jer imam sam 2 mužjaka mlada,od jednog tek sad imam 1 leglo!

Vazi drugar:osmeh:,pa ja tako hranim sve jedinke iz maticnog legla,zelim da mi budu svi lepi,zdravi ali i naravno pokretljivi,A i gledam da imaju svasta na jelovniku...

:sjasi: Ne mogu ubacit sliku sa mobitela mog panonca poreklom od crnomarkovića,kad gledam sliku isti nabildan ko taj tvoj!

Poslednja izmena od urednika:
Haha ko rambo je:haha:...pa drugar probaj,da je prvo prebacis na komp pa sa kompa na forum,valjda ces uspeti tako,ali verujem ti ako si ga nabavio od Pere to mora da je onda pravi ZVERKAN:ppozdrav:

30032013098.jpg
30032013097.jpg

- - - - - - - - - -

Lone tvog zekana je napravio ovaj dasa, kod njega zečica nemože da izadje a da se on nije bar tri puta onesvestio. Zekan samo takav.:haha:

Nazad
Vrh