Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zorketa su izgleda regrutovali u redove policajaca na forumu.
![]()
Ma nisi naivan,vidićeš koliko im treba prostora,pa doraditi malo po potrebi koja se bude javljala.A kaveze uvek možeš prodati ako se odlučiš za drugu soluciju:::Hvala na odgovoru.
Nameravam da kupim 4 takva kaveza i da 2 nadogradim kotilicama, a u ostala 2 bih drzao odvojene male.
Ma preterane su ženkice,samo napred,i ja imam za sad 2,ogromne su,rasle su ko iz vode!Evo mojih "lutkica"
![]()
stare su 2 meseca i 24dana
- - - - - - - - - -
![]()
- - - - - - - - - -
![]()
- - - - - - - - - -
![]()
nisu bile bas raspolozene da poziraju a i slikao sam telefonom
E pa drugar da smo malo blizi pa da je dovedes,da malo omrsi brke i o druge devojke a ne samo o ove moje,bojim se da mu nece dosaditi jedne te isteDobar Pero! Uff kako bi on pasovao da zaskoci ovu moju mucenicu (na slici gore)![]()
Kunić izgleda odlično,kažeš da je panonac?Imam i ja par panonaca,i nz belih,ovaj tvoj mi liči više na nz belog,široke šape i kratke nogice!koliko si siguran da je čist panonac?Evo da i ja predstavim svoje pojacanjeu kunicarniku panonac star malo jace od 3 meseca i tezine 3.1 kg...
![]()
Ma znam kako izgleda NZ,držim ih,kao i panonce,a ovaj na slici mi liči kao nek kombinacija rase nz i hibrida panoncaNz beli imaju mnogo kraće uši i mnogo robusniju glavu.
Onda si ga dobro utovio!svaka čast kuvaru koji mu pravi jelovnik!Pa drugar sape su mu ispale malo vece posto se uplasio i ukocio se,vidi se da je i nokte skroz zario u stolicu pa mozda zbog toga izgleda tako,a znam da je panonac po tome sto su mu mama i tata cisti panonci,kada sam bio kod coveka koji ih drzi,imao je 8 malisana koji su panonci i ja sam izabrao jednog,tako da mora biti panonac!!!