Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Drobac puštao sam ih sa 4.5 meseca i mužjaka i ženku i nije nikad bilo problema.Ja imam utisak da vi prerano puštate te zečice na parenje. Znam da su panonci ranostasni, ali ja ih lično ne bih puštao da se pare pre navršenih 6 meseci.
Kotile su se zečice po jednom prije panonca mladog,po 10 kom su imale!Pareen sa Kalifornijskim mužjakom!!!Mlad mužjak i prvi mu je skok bio(mislim na panonca)i samo jednom odradio posao.Vidićemo kod druge kakva je situacija,nju je 3 puta zaskočio.Imam nz bijele i kalifornijske,ovo su mi početci sa panoncima samo!Ja imam utisak da vi prerano puštate te zečice na parenje. Znam da su panonci ranostasni, ali ja ih lično ne bih puštao da se pare pre navršenih 6 meseci.
I devojke se pocinju pariti neke sa 12 neke sa 15, sa 18 neke sa 20 kako koja zavisi kako je koja razvijena tako i kunici
lone dali je to zekan počeo da odradjuje svoj deo posla, ajde postavi slike malih i zekana da vidim koliki je narasto.Druga se okotila sve uredno,očupala se,i i ma ih da sve vrvi
O da,mališa je nabio 4 kg(vagan prije 20ak dana) i počeo je sa oprašivanjem!ne znam da li je na gazdu,al prvi put je kiksnuo,al ok,zato drugi put je opravdao očekivanja,ne znam koliko još ima mališana kod druge zečeci,al ima solidna brojka na prvi pogled,ovih dana budem vidio i ovekovečio fotografijom!lone dali je to zekan počeo da odradjuje svoj deo posla, ajde postavi slike malih i zekana da vidim koliki je narasto.
Po meni za po jednog zeca u jednom boxu dovoljno mesta ima,ali šta ćeš kad se budu kotile ženke i gde će mali da se odvoje?Posto planiram da uzmem/napravim kaveze za panonce, nasao sam medju oglasima ovo. Cena je dobra, samo bih zeleo cuti vase komentare vredi li uzeti.
Hvala!
Po meni za po jednog zeca u jednom boxu dovoljno mesta ima,ali šta ćeš kad se budu kotile ženke i gde će mali da se odvoje?
Je li vi vidite temu