panonski beli kunić

A evo sto sam dobio od drugara szeki telepa jednu prelepu zenkicu:osmeh:staru dva ipo meseca!

dscn2127.jpg

Prvi druze,pustio sam je pod belgijskog orijasa,jer sam bio u velikoj frci s'poslom a kod komsije mi najblize bilo.Iskreno bilo mi je bitno samo da udje u proces kocenja.....Okotila je 10 komada i svi su zdravi i pravi (i sivi :haha:). Sada sam se uozbiljio,te sam joj priustio pravog panonca :haha:

106131353514666681011029.jpg

Dali mi neko moze reci dali je ovo panonski kunic i koliko je star

Poslednja izmena od urednika:
Kome mogu da se obratim za panon bele kunice,da kupim,naravno.

Poslednja izmena od urednika:
Panonka koja je kada su bile one velike vrucine,ugazila 6 najvecih malisana,i ostala su samo 2 stari su 32 dana,i ko loptice su:osmeh:
dscn2327.jpg

Ajde malo da osvezimo temu,evo jedne zenkice koju sam dobio na poklon od clana PONI imala je samo mesec dana kada je stigla kod mene,a danas je prvi put bila kod momka:haha:koji je zaludeo 2 puta a ona jadan ne zna sta joj bi hehe:osmeh:...inace ima 4.5 meseca i nadam se lepom okotu...i jos jednom Lepo je imati prijatelje na forumu koji uvek zele da ti pomognu HVALA IM:ppozdrav::bravo:(pozdara za poni,szeki,crnomarkovica:bravo:)

dsc0430.jpg

Puno uspena ti zeli.Puno lepih okota da budes zadovoljan.Kod mene zavrsen novi smestaj sa metalnim kavezima i voda je razvedena.Treba vremena da se oporavim od kradje zeceva.Krecem iz pocetka a za to treba vremena.Zasad nema mladih..Jos uvek nisu zaitersovani...

Nije vam valjda neko iz dvorista ukrao zecove?
Imam sad par mladih kalifornijskih, kad malo stasaju poklonicu vam par komada ako hocete, panonaca cistih cu imati za mesec-dva.

Da iz dvorista su mi ukrali.Rusili smo smestaj za zeceve i pravili novi bolji,veci.Kaveze smo napravili metalne i ostavili napolje dok izgradimo objekat i unesemo zajedno sa kavezima.Medjutim neko je snimio da su zecevi napolje i pokupio za jednu noc.Nesto sam nasla na najlon pijaci bar one tetovirane a nesto sam odkupila koje sam prepoznala da su moji.Posle ovoga sam uspela uz pomoc prijatelja da formiram novu grupu.Idemo dalje ni bolest ni kradja me nece zaustaviti.To je proslost ruzna ovog leta...

Bravo poni za zelju i volju da se krene iznova to je najbolji pokazatelj koliko volis zeke.ako zelis hocu da ti poklonim hajkom muzjaka spremnog za priplod i puno srece sa novim pocetkom

Svaka čast poni na spremnost da počneš ispočetka ako treba mladih imam kombinaciju panonac hajkom stari mesec ipo, ako želiš kad budem prolazio kroz novi sad da ti donesem normalno poklanjam. pozdrav

Postovana Poni ,zaomi je svs to sto ti se desilo ali u ovoj zemlji gde samo lopovi rade sta hoce a ne mozeim se lako stati na kraj .nedaj da te to razocara da uzivas u onome sto volis.Svaka cas na volji i hrabrosti rado bi te nagradio poklonom ako dolazis u Becej navrati poklon te ceka.Veliki pozdrav samo napred.

Iskreno da kazem da se bojim da donesem nove zeke dok vise puta obavim dezinfekciju i da jedno leglo odraste a da nema znake bolesti.Takodje se bojim da idem kod drugih uzgajivaca da nebi prenela bolest i napravila vam problem.Zasad ovo je vacinisano i pokusacu sa ovim zasad sto imam.Zahvaljujem se svima na ponudjenoj pomoci ali razumite me..Hvala puno zlatni ste...

Dosta sam citao po forumu, odlucio, i danas nabavio 5 panonska kunica. Posto sam laik u ovome i polako ucim interesuje me kako vam se cini kvalitet ovih kunica koje sam kupio?
dh75.jpg

iy8q.jpg

Ostao sam na 3 Panon bela muzjaka i samo 1 zenka. Pa bih rado ili menjao nesto ili kupio ili jos bolje skotne zenke. Novi Sad mi odgovara ili okolina Stare Pazove neka mi se javi hitno. 064 53 53 894...

Uglavnom Panon bele sto sam uzeo sa farme bili su tada mladji i uzgajivac mi je dao 2 muzjaka umesto 2 zenke.. i eto ga :).

Nazad
Vrh