panonski beli kunić

Ima panonaca bar sam zadovoljna sa njima lepo se mnoze i zasad sve ok.Javi se na privatnu poruku jedna kafica i jedan pokloncic...Da ih bude vise..

Juce sam pazario moju prvu panonku, verujem da se necu samo na jednoj zadrzati :ppozdrav:

mvlny8.jpg

2zizlp0.jpg

Postovanje!
Novi sam clan na ovom forumu. Deca su bas zagrizla da drzimo kunice (a i volimo meso kunica).
Citajuci ovaj forum, i kao resenje za gore pomenuto odlucili smo da to bude panonski beli.

Kupili bi smo mlade zeceve, recimo 4-5 zenki i 2-3 muzjaka za pocetak. Ako je neko iz okoline NS i ima na prodaju, neka se javi u privatnoj poruci ili e-mail-u.

Tako je imenjace i ja se tome pridruzujem,panonci su majka:osmeh:,do jeseni samo panonce ako bog da cu drzati,i 2 zenke i 1 muzjaka B.Orijasa cisto onako za moj merak:ppozdrav:!!!

Drugar imas na internetu razne oglase o prodaji kunica,i o panoncima i hajkomcima,treba malo da trazis,ali ja ti preporucujem da nabavis od nekog sa foruma jer to ti je opet dosta sigurnije a i znas da te ne bi zeznuli za nesto tako!!!Ja cu tek imati na jesen ciste panonce,pa ako ti tada bude nesto trebalo,samo dodji do mene i biraj:ppozdrav:!

Drugar imas na internetu razne oglase o prodaji kunica,i o panoncima i hajkomcima,treba malo da trazis,ali ja ti preporucujem da nabavis od nekog sa foruma jer to ti je opet dosta sigurnije a i znas da te ne bi zeznuli za nesto tako!!!Ja cu tek imati na jesen ciste panonce,pa ako ti tada bude nesto trebalo,samo dodji do mene i biraj:ppozdrav:!

OK, hvala. Dotle ce valjda i kod mene biti, pa cemo se menjati. ;)
Nego nasao sam na kupujemprodajem oglasima ljude iz Sombora koji nude cistokrvne panonce. Da li je neko uzimao od njih? Vredi li?

Naravno drugar moze nije problem nista:osmeh:,ja koliko znam niko na forumu nije govorio o njima,tako da ti oko toga ne bi mogao pomoci,ako je neko radio sa njima neka ti kaze cisto da znas sta i kakvi su....a za Beograd meni se cini da su spominjali neke ljude koji drze panonce i da su bili zadovoljni sa njima!

Prodajem muzjaka 9 meseci

Zeleo bih da vam predstavim izuzetnog Kunica.

Circulum Vite

Od vrhunskog oca panonca i prepepe majke panonke nastao je vrhunski i prelep panonac.
Vrlo rano mogli su se uociti njegovi kvaliteti kako po lepoti tako i po napredovanju od njih 10 prilicno se izdvajao_On je prvi na slici to slika kada je bio mlad sa mesec ipo dana.

A ovako izgleda sad

Jedino za njega i Tom Kruza nepostoji nemoguca misija.

Ovi sledece slike su samo sinomnimi za njega

Njegova licna misija je sirenje svoga potomsta ispade ista kao i Tom Kruza.:bravo:
Prvi posao je imao sa 8 meseci.Iako je pokazao da je prilicno nadaren i spreman ranije ja sam prelomio da bude to ipak 8 meseci.
Na prvom poslu se pokazao izuzetno kao i u svakom sledecem.
Hranjen zitaracima i planinskom travom izuzetnog kvaliteta.
Novcane ponude na pp...:bravo:
Ovako u obzir dolazi zamena u vidu hranilica i pojilica ili sistema pojenja.Prioritet su fabricke pojilice mada moze i svojerucne nebitno kako ste ga sklepali bitno je da fukcionise i da je novo polovno me neiteresuje da se nebackem sa dezinfekcijom.

Poslednja izmena:
Danas se okotila moja 1 panonka od 2 koje imam,samo jedno okoćeno ;).33 dan nakon parenja. Zekanu je to bilo prvi skok,jednom je primila i nije više bila raspoložena.Sad čekam drugu,isto naprena s mladićem panoncem,mislim da će biti više(po njenom stomaku),razlika je 5 dana u parenju....Idemo dalje...nema predaje....

Secam se mojih pocetaka bio sam prezadovoljan samo da okoti nesto marak i jedno poslako bice vise.
:)
Jaka i raznovrsna hrana cuda cini.

Nazad
Vrh