panonski beli kunić

Aaa pa imenjace vidi se da je pravi dasa:bravo:,nema sta kada im je matori takav,moraju i deca da budu napredna:haha:!

9975_535911403113966_1582785728_n.jpg

MOJ PANONAC(Poreklo->gosp.Crnomarković) cca 6 mesci

LONE81,izgleda da Crni ima bas PRAVU ROBU:bravo:,i ja sto sam dobio zecicu od njega gura ko luda,jos nema ni tri meseca,a ima skoro 2.8kg,...Tako da sam prezadovoljan!

Sa koliko meseci je muzijak polno zreo za pareje?

Poslednja izmena od urednika:
LONE81,izgleda da Crni ima bas PRAVU ROBU:bravo:,i ja sto sam dobio zecicu od njega gura ko luda,jos nema ni tri meseca,a ima skoro 2.8kg,...Tako da sam prezadovoljan!
Pa ako laže koza ,ne laže rog,ima dobru kilažu,i skače ko blesav,rastura kavez kad je sam,a kad ubacim ženku zlo!

- - - - - - - - - -

Sa koliko meseci je muzijak polno zreo za pareje?
Panonac ili uopšteno pitaš?Manje rase su ranije polno zreli,a veće kasnije,imao sam mužjaka koji mi je napario ženku kad je imao 3,5 mj.Al preporučuje se sa 5 mj minimum da zekan ima,al to je ovisno od jedinke do jedinke.Imaš to u nekoj temi pojašnjeno.Ja sam Panonca sa cca 5 pustio prvi put!

Druze Pero jel ovo lose slikano ili ona ima "riblja leda"( tako se zove kod zivine, kod kunica ???)??

Dobra je malena, obraduje mi se kad dodjem vise nego kerovi... :osmeh: Ne znam jel to karakteristika za sve panonce ili je ona izuzetak.

Danas sam i ja kupio panonca< slike cu uskoro da postavim

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh