panonski beli kunić

Danas se okotila i kolko sam video ima 9 komada

Poslednja izmena od urednika:
Moj mezimac
qysbrm.jpg

Kunica sam kupio od Dejana Todorovica iz Tpolnice kod Nisa, njemu idu sve pohvale:bravo: kod mene je nekih godinu dana.

Bok jučer su mi došla 2 panonska bela kunića i dao sam im kupusa,salate,mrkve,kukuruza i kad sam to rekao ženi od koje sam ih kupio rekla je da im ne dajem zeleno jer imaju 1mj i 15 dana te da će dobit proljev a kupus jedu kao ludi i opće proljev nemaju,što vi mislite o tomen dali su mladi za zelenilo'??????

Pa to je u pravu,ja mojim kunicima do 3 meseca nista ne dajem zeleno,samo maticnom jatu da dobiju malo vitamina prirodnih preko toga i to je to!!!!

- - - - - - - - - -

Szeki telep evo da ti javim da mi se danas okotila panonka koju si mi ti poklonio,ima samo 4 malisana,jer je primila samo 1 muzjaka i verovatno nije bila 100 % spremna za njega,ali najbitnije je da je sve proslo u najboljem redu i da su njih cetvoro vec ko bumbari:osmeh:pa ako budes mogao dodji na cast da malo zalijemo:ppozdrav:!!!

Pero neka su sa srecom prinove.Za prvi okot nije lose,u drugom da bude duplo.:ppozdrav:
E pa to se i ja nadam,bice bolje drugi put:ppozdrav:A szeki pario sam je sa moji mesancem Orijasem,posto nuije htela da primi kod panonca a mene vec bilo sramota da je svaki dan vucem kod tog coveka,ali sl put ce ici pod mog pakija(panonca):haha:pa da vidimo jel ce i tada hteti da neda:haha:!!!

pozz kunicari

Hteo bih da cujem vase komentare.Imam 3 panonke, imaju oko 5 meseci.Jedna je primila 3o jan. 21feb. 4 marta i sad 11 ponovo.Sta mislite da ide u lonac ili da cekam jos? Druga panonka je primila 16 feb., 21 na probnom je bezala i sad 6 marta ponovo primila? Treca je verovatno skotna od 18 febr. nista , tu mozda mogu da ocekujem.Sta mislite? Zeleo bih da cujem sto vise komentara.Inace ako je neko pratio moje postovo , cincila je jos ziva.Male cu da odvojim u ponedeljak.Nju cu da zakoljem i da je iznesem.Zadnje noge su skroz atrofirane i ukocene.Ona je dosta smrsala al se jos drzi

Veliki pozdrav svim kunicarima

Pa ti reče da su oko 5 meseci!
Da su 7-8meseci,to bi se moglo reći da su ostarile,ali i to nema veze.
Ja sam neki dan uspešno napario ženku staru 6,5meseci,koju sam dobio od komšije.(prvi put joj je)
Ali opet što god je starija,sve teže uspeva!
To su bar moja neka iskustva.
pozzz...

Ja imam 2 panonca mužijaka i ženku sad im je 2 mjeseca šta mislite kad da ih parim,s koliko mjeseci??

Кунићари,имал ко једну женку панонског белог од око месец дана за продају или да мења за мужјака панонца(45 дана стар) у Н.Саду?

Nazad
Vrh