panonski beli kunić

dscn1720.jpg

Moja panonska zecica.Ovo je proba do sada nisam stavljao slike.

Danas uzeo 3 panonca,zecicu spremnu za parenje,koju necu da parim jos uvek,neka se malo navikne na nov dom,a i zbog stresa, i zekana i zecicu stare mesec i po dana :) Zanima me posto imam brata koji ima kalifornijskog muzjaka,da li je to dobra kombinacija??

Nemoj pariti sa kalifornijskim muzjakom. Mozes al nece biti nekih rezultata. Ja sam imao pa sam presao na ovu drugu kombinaciju. Bole panonski muzjak i kalifornijska zenka.

Pa nemam kalifornijsku nego panonku za parenje :) Pa me cisto zanima da li je to dobra kombinacija,ili sa mesancem,posto ionako u okolini bg nema da se nadju panonci (barem ja nisam nasao)..

uh,pa ja sam skroz na drugu stranu,meni od Ripnja do Simanovaca treba otprilike kao do Smedereva :) Nego sam mislio negde okolina avale,itd,sve ostalo mi je vec relativno daleko :)

Imas u Ripnju Kalifonijske i Novozenske bele a panonce imas u Surcinu kod sala88.
Do njega ti je 40km vi se nadjite na pola puta.
:)

Vidi ga Cacanin sto sve zna :) Znam za tog sto ima Kalifornijske i Novozelandske,vodio je brat od tetke zecicu kod njega da se pari i sad ima muzjaka Kalifornijskog sa kojim sam hteo da parim moju Panonku,dok moj mudonja ne poraste :) Na kraju sam je i pario sa njim 18-og,sutra vodim na kontrolno parenje,malo se neckala prvi put,ali je primila 2 skoka,nadam se da je zavrsena stvar :)

Stanke imas u ripnju dvojicu jedan drzi samo nzb a drugi nzb i kalifornijske raspitaj se mozda ima jos neko.
Ja sam mislio da u Cacku nema niko pa sam posle nasao da ima 10-tak odgajivaca i vala do kraja godine ce se broj znatno povecati.

Pozdrav svima,

dugo me nije bilo zbog obaveza druge vrste i konačno sam se skrasio i doneo 4 moje panon bele ženke i dva mužjaka, tako da krećem ponovo od nule. Pročitao sam ponovo temu, a i neke druge teme, pa bi postavio pitanje za bivšeg komšiju szeki-telep.

Zanima me zašto si se razočarao u Panonce, jer sam u nekoj temi (o Hajkomu mislim) pročitao da si razočaran rasom, a opet na ovoj temi imaš samo reči hvale o Panoncima? Šta se to desilo?

Ako szeki-telep nije prisutan siguran sam da Peto1 zna odgovor na moje pitanje, pa molim njega da mi odgovori.

Hvala unapred...

Meni se panonka koti tokom sl nedelje prvi put pa cemo videti :) Prvi put je sa mesancem,a drugi put cu je pustiti sa panoncem,i kasnije samo ciste panonce,ako se dobro pokazu :)

Pozdrav svima,

dugo me nije bilo zbog obaveza druge vrste i konačno sam se skrasio i doneo 4 moje panon bele ženke i dva mužjaka, tako da krećem ponovo od nule. Pročitao sam ponovo temu, a i neke druge teme, pa bi postavio pitanje za bivšeg komšiju szeki-telep.

Zanima me zašto si se razočarao u Panonce, jer sam u nekoj temi (o Hajkomu mislim) pročitao da si razočaran rasom, a opet na ovoj temi imaš samo reči hvale o Panoncima? Šta se to desilo?

Ako szeki-telep nije prisutan siguran sam da Peto1 zna odgovor na moje pitanje, pa molim njega da mi odgovori.

Hvala unapred...

Ima li odgovora, szeki, peto1?

Nazad
Vrh