panonski beli kunić

Mozes da saznas ako ti kaze prodavac od koga si kupila i posle muzjak sa kojim si parila jer je on nosilac linije

Poslednja izmena od urednika:
Mladi okoceni 5. novembra zaljuceni sa 25 dana imali 400gr sada imaju 57 dana i teze u proseku 2.3kg hranjeni granulom i detelinom. Panonci su zakon

Ko ne zeli da se bakce sa panoncima neka iznese u svastari a ne u temi.

Poslednja izmena:
Pozdrav kolege kunićari.
Prvo da čestitam Božić svima koji ga slave, sa malim zakašnjenjem.
Nisam duže vrijeme pratio forum, obaveze oko škole i tako to, ali sam uspio sad prolistati forum.
Da se pohvalim, od danas sam ponosni vlasnik 3 ženke (navodno panonke), starosti oko 2 mjeseca.
Kupio sam ih danas na izložbi malih životinja, tu kod nas u V.Gorici. Cijena je bila skoro pa za džabe, 50 kuna komad (cca 6,5 - 7 €) pa sam ih uzeo.
Planiram ih za 2-3 mjeseca pariti sa Hylla mužjakom.
Sutra stižu slike pa da mi iskusniji kažu jel to valja.
Pozdrav :ppozdrav:

---------- Poruka napisana 09-01-12 u 21:49 ---------- Prethodna poruka je 08-01-12 at 17:46 ----------

Evo mojih ženki, pa bih molio iskusnije da prokomentiraju. Jesu li to panonci?

---------- Poruka napisana u 21:54 ---------- Prethodna poruka je at 21:49 ----------

Unatoč tome što su jučer kupljene, veoma su pitome. S takvima se još nisam susreo.
Imaju oko 2-2,5 mjeseca i prosječno oko 2,20 kg
Sutra počinju jesti smjesu pa ćemo vidjeti.

panonci

Evo i mog muzjaka panonca http://www.dodaj.rs/?l/83/vODyeLW/img0056.jpg]
img0056.jpg
[/url] ja ga zovem Jova

Znam, svi me kritiziraju zbog togaProsli gazda ih ocito nije hranio najbolje, vidjela im se kičmaJa sam ih poceo hraniti sa peletima i jedu ih ko blesave, polako se debljajuA ako nebudu dobre, uvijek treba mesa :D

Pozdrav,ja planiram da kupim muzjaka ovih dana.inace kunice drzim radi razonode i mesa,mesance nemacki sarac.zanima me da li prodajete,koja cena i da li je dobro mesati sarce i panonce?pardon,pitanje je upuceno za deve:cao:

Pozdrav svima. Poceo sam da drzim panonske bele. Uzeo sam tri zecice 2 i 3 linija i danas mi stize muzjak. Molio bi nekog da mi objasni da li bi morao muzjak da bude 1 ili 4 linija ili moze samo neki iz nekog drugog legla. Unapred hvala.

---------- Post added at 16:05 ---------- Previous post was at 16:03 ----------

Nije mi jos jasno to oko linija a inace za sad sam prezadovoljan sa panoncima i krivi mi je sto ranije nisam poceo da ih drzim.

Dobri su Sale samo mi je jedna zenka malo nesto problematicna al sam je odvojio danas od ove dve, za svaki slucaj.

Njihov prosek prirasta je 45-50 gr dnevno ako ih dobro hranis.

---------- Poruka napisana u 20:01 ---------- Prethodna poruka je at 20:00 ----------

E da marko okotila se danas jedna ima oko 10-11 tako da za 25 dana bice za preuzimanje :)

Nisam merio ove moje al jedna zecica je toliko narasla da nisam mogao da verujem kolika je, druga mi je malo slabija al gura i ona a treca je na zalost propala. Al idemo dalje, necu odustajati tako lako. Sad su mi svi kavezi puni i nemam gde vise da ih stavim u dvoristu, majka ce me ubiti:haha: al planiram da kad spadne sneg napravim ispod kuce neku vecu supu i malo vise kaveza pa hocu onda jos zenki da nabavim. Ako resim do tad sve to, vidimo se mi opet.

Nazad
Vrh