panonski beli kunić

Hvala crnomarkoviću , peto1 ja moje kuniće hranim granulom ali im je i sijeno stalno na meniju i potpuno sam zadovoljan sa ovim načinom ishrane , dobro mi napreduju , sa 3 mjeseca dostižu 3 kila žive vage , sad me interesuje da li panoncima da davam sijeno ili ne .
sta si drzao pre panonaca

Ja sam panonce skoro nabavio a sada držim kalifornijske koje sam osvježio sa novozelandskim pa sam to ponovo vraćao na kalifornijske i zadovoljan sam kako mi napreduju, sa 3 mjeseca dostižu 3 kila.Mjerio sam panonce koje sam nabavio i upoređivao sa mojima , kilaža je ista kao i kod mojih kad se mjere uživo ali je razlika u radmanu mesa velika , jer kod panonaca je manja glava i tanja je koža u odnosu na moje hibride.

---------- Poruka napisana u 20:56 ---------- Prethodna poruka je at 20:54 ----------

Evo moje panonke treba da se okoti za koji dan, ja cenim da ima oko 7kg moram da je izmerim ,malo mi je zec zapisao jbg....:osmeh:

2335a9.jpg

---------- Poruka napisana u 15:18 ---------- Prethodna poruka je at 15:17 ----------

34fk4d0.jpg

Prelepa je zecica vidi se da je kruna svaka cast.:osmeh:Ocekujem i ja ovih dana okot panonke,mada je prvi okot ali ima jako veliki stomak i nije tako krupna.Jos nisam videla da zecica ima tako veliki stomak kao da je bure progutala.

I ovoj mojoj je prvo kocenje pa cemo videti sta ce biti....:osmeh:
Donesi @okram_ca sto pre.... :)

Moja panonka je imala takav stomak pre prvog kocenja,bilo je 11 malih,ali nazalost je zeznula leglo..Juce mi se okotila drugi put,sad je sve ok,ne znam koliko ima malih,ali sve u svemu nije bila tako krupna kao prvi put...

Poslednja izmena od urednika:
Поздрав за све!Јел има ко да продаје младе панонске беле у Н.Саду?Питање се односи и на szeki-telep!

Drugari, stigli jutros mali panonci grupa od 10kom.Ocupala se lepo u kotilicu i sve je zasad ok.Hvala szeki-telep prezadovoljna sam sa zekanom..

Da, prvi put se koti imala je jako veliki stomak.Okotila je sve zive, malo sitnije ali je odradila kako treba u kotilicu pokrila ih. Za prvi put super.Smatram da je pred njom lepa buducnost.Videcemo kako ce dalje hraniti ih.....

Poz svima... Nase panonke ko da se dogovarale... Jutros kad sam dosao sa posla nadjem nove malce. Posle neuspesnog prvog puta okotila se panonka gnezdo celo prekriveno dlakom i bas je veliko. Nista nisam dirao al vidim da bas dosta mrda.

Cestitam!!:bravo:.cestitam!! panonkama na prinovi.Samo neka ih hrane pa i vlasnicima ce biti drago....

Nazad
Vrh