panonski beli kunić

duba je napisao(la):
BRZI je napisao(la):
To od 15E mi je nekako realnija cijena nego ova koju sam dobio,dobro mozda je kodnas veca cijena premda nevidim razlog zasto bi bila.Sto se tice cijene mislim da je generalno kunicije meso podcjenjeno stoje to tako ima puno cimbenika.

A probaj ih uvesti u Hrvatsku iz Srbije.
Moze ako im izvadi pasose,provereno,ja trebam uvesti neke papagaje iz australije,pa sam se raspitao za proceduru :ppozdrav:

Petar 90 je napisao(la):
duba je napisao(la):
BRZI je napisao(la):
To od 15E mi je nekako realnija cijena nego ova koju sam dobio,dobro mozda je kodnas veca cijena premda nevidim razlog zasto bi bila.Sto se tice cijene mislim da je generalno kunicije meso podcjenjeno stoje to tako ima puno cimbenika.

A probaj ih uvesti u Hrvatsku iz Srbije.
Moze ako im izvadi pasose,provereno,ja trebam uvesti neke papagaje iz australije,pa sam se raspitao za proceduru :ppozdrav:

A raspitaj se koliko to kosta jel mi sa srbijom nemamo sporazum

duba:Nisam mislio uvozit nego sam komentirao da je to neka realna cijena.
Ako su cijene hrane ociscenog mesa kunica i sve ostalo koliko vidim cca iste kao kod nas ne vidim zasto bi u Hrvatskoj bili duplo skuplji nego u Srbiji.

Ako je cijena tolika zato sto ih samo vi imate onda nije opravdana cijena.A mogu biti 2 razloga zasto ih samo vi imate kako ste mi rekli.Pod prvo previsoka cijena a pod drugo nezaintersiranost uzgaivaca da ih drzi.Ako je u pitanju drugi razlog onda je jos nelogicnija visoka cijena jer u jednu ruku ponuda i potraznja odreduju cijenu.Isto tako kad definitivno odlucim drzat panonce tad nema zapreka da ih nabavim i izvan RH.Da nebi bilo zabune novac nije u pitanju to je sitna lova.

Pa nisu baš slični a pogotovo nisu isti!!
44_images[9].jpg
.jpg]

Pa na koju bi ti foru kupio od mene po 5E ako ga ja platim toliko nismo djeca. :nono:
Po tome ispada da je vasa cijena pre pre preterana.Ili ih vi dovozite po 5E pa prodajete po 10E.

BRZI je napisao(la):
Pa na koju bi ti foru kupio od mene po 5E ako ga ja platim toliko nismo djeca. :nono:
Po tome ispada da je vasa cijena pre pre preterana.Ili ih vi dovozite po 5E pa prodajete po 10E.

Pa daj se covjece raspitaj koliko papir kosta za prijevoz preko granice onda mozemo pricati
Post je spojen: [time]1299776634[/time]

Gos,duba nisam ja komentirao vasu cijenu nego da je ta cijena preterana pa cija god bila.
Vi ste komentirali da ih probam uvesti koliko ce to kostati i ako ih ja uvezem po 5E da ste vi voljni kupiti sve.Normalna je stvar ako nesta uvozis da je transport i sve ostalo skuplje.I komentirao sam da je cijena od 5E po mjesecu starosti u Srbi ok,zasto bi u Hrvatskoj bila duplo veca.
Naravno da nemoram kupiti od vas da bi imao panonca ako ga bas hocu.
Iz vaseg posljednjeg posta se moze zakljuciti zasto je cijena tolika,jedan savijet nemojte gledat koliko ce nekoga kostati kunic+papiri da se uveze pa prema tome slagati cijenu.Uskoro bi panonaca trebalo biti po puno nizim cijenama u Hrvatskoj.poz

BRZI je napisao(la):
Gos,duba nisam ja komentirao vasu cijenu nego da je ta cijena preterana pa cija god bila.
Vi ste komentirali da ih probam uvesti koliko ce to kostati i ako ih ja uvezem po 5E da ste vi voljni kupiti sve.Normalna je stvar ako nesta uvozis da je transport i sve ostalo skuplje.I komentirao sam da je cijena od 5E po mjesecu starosti u Srbi ok,zasto bi u Hrvatskoj bila duplo veca.
Naravno da nemoram kupiti od vas da bi imao panonca ako ga bas hocu.
Iz vaseg posljednjeg posta se moze zakljuciti zasto je cijena tolika,jedan savijet nemojte gledat koliko ce nekoga kostati kunic+papiri da se uveze pa prema tome slagati cijenu.Uskoro bi panonaca trebalo biti po puno nizim cijenama u Hrvatskoj.poz

Ti si komentirao da si razgovarao samnom prvi si spomenio da je cjena visoka na ovom forumu neka ih bude nemam nista protiv dapace ima ih i sada samo dali su panonci pozz

Svako neka si kupi ono sto hoce i sto misli da je najbolje za njega nikoga na nista netjeram niti nagovaram a cjenu mogu staviti koliku hocu prema tome mislim da je suvisno vise ista komentirati svi bi sve na tacnu za malo novaca e pa ljudi nejde to bas tako potegnite ljepo onda izvan Hrvatske i doneste si sto vam odgovara a za malo novaca ako mislite da to tako ide

pozz

Gos,duba u potpunosti se slazem s vama sa zadnjim postom.Stim sto ako se bavite uzgojem i prodajom odredenih kunica ukalkulirat ce te taj trosak u cca 5 legala tih kunica i dobiti prihvatljivu cijenu i ulozenu investiciju u razumnom roku vratit i uspijevati prodati kunice.Ja vam to pkusavam indirektno reci ali evo morao sam napisati.A vi ako hocete drzat cijenu i 500kn tko vam to moze zabraniti.

BRZI je napisao(la):
Gos,duba u potpunosti se slazem s vama sa zadnjim postom.Stim sto ako se bavite uzgojem i prodajom odredenih kunica ukalkulirat ce te taj trosak u cca 5 legala tih kunica i dobiti prihvatljivu cijenu i ulozenu investiciju u razumnom roku vratit i uspijevati prodati kunice.Ja vam to pkusavam indirektno reci ali evo morao sam napisati.A vi ako hocete drzat cijenu i 500kn tko vam to moze zabraniti.
Nemas ti meni sto govoriti pitao si ja sam rekao cijenu tebi neodgovara i ok ali nemoras komentirati ljudi koji znaju sto hoce sto valja kada vide kunica za kojega vide da ima genetiku da bi ga mogao upariti sa svojim radi genetike dodje nepita cijenu nego kupi tako i ljudi koji hoce radi mesa kunice nazove dodje kupi nekomentarise cijenu tako i ti nemas sto komentarisati cijenu moju ja mogu traziti sto hocu tvoje je da kupis ili ne a ne da se bavis komentarisanjem necije cijene

Nastavak price ide preko PP ili u kantu

Ovako svako svoje grlo cijeni po sebi i po onome kolko je uložio u njega,svaki pametni uzgajivać će provjerit kako se taj prodavač brinuo o njima,znači ishrana,vitamini,higijena,način držanja,bio sam kod Dube izvrsna linija kunića jako zahvalna,uzgajivač ne može prodat tovljenike i kuniće za matično po istoj cijeni jer se ne drži u istim uvjetima i načinu rada,kod tovljenika se ne gleda da oni dostignu visoku plodnost,sjaj dlake,izgled,zdravlje,itd itd kod njih se gleda iskoristivost hrane i brzina rasta tako i kod Hyla kunića i ostalih tovnih hibrida ja svoje kuniće koje držim ne spuštam ispod realne cijene za rasplod i one za tov velika velika razlika,ne smije doći do sukoba interesa ovakvim načinom razgovora Hrvatska jako zaostaje za drugim zemljama u kunićarstvu baš zbog tog sukoba jer nismo spremni dat toliki novac za nešto kvalitetno...
Post je spojen: [time]недеља, 20. март 2011. 15:47:23 CDT[/time]
Ko još ima panonski beli kunić da uzgaja u Hrvatskoj da ga pitamo za cijenu, nitko naravno,Duba se jako namučio da uveze panonce za koje još narod ni ne zna a kamoli da su uzgajali,šta će bit za par godina to pustite na miru,u Hrvatsku je jako teško uvest kuniće i kad netko doveze i masno plati tog kunića vani naravno da očekuje da mu se to i oduži ali ne gledate da će on taj novac možda uložit da uveze još linija da bi se to razvilo dalje?!
Ja kao pojedinac vapim za svježom linijom iz vana bilo Srbija,Njemačka...a pojedinci će mi to i omogućit...

Nazad
Vrh