Ovako svako svoje grlo cijeni po sebi i po onome kolko je uložio u njega,svaki pametni uzgajivać će provjerit kako se taj prodavač brinuo o njima,znači ishrana,vitamini,higijena,način držanja,bio sam kod Dube izvrsna linija kunića jako zahvalna,uzgajivač ne može prodat tovljenike i kuniće za matično po istoj cijeni jer se ne drži u istim uvjetima i načinu rada,kod tovljenika se ne gleda da oni dostignu visoku plodnost,sjaj dlake,izgled,zdravlje,itd itd kod njih se gleda iskoristivost hrane i brzina rasta tako i kod Hyla kunića i ostalih tovnih hibrida ja svoje kuniće koje držim ne spuštam ispod realne cijene za rasplod i one za tov velika velika razlika,ne smije doći do sukoba interesa ovakvim načinom razgovora Hrvatska jako zaostaje za drugim zemljama u kunićarstvu baš zbog tog sukoba jer nismo spremni dat toliki novac za nešto kvalitetno...
Post je spojen: [time]недеља, 20. март 2011. 15:47:23 CDT[/time]
panonski beli kunić da uzgaja u Hrvatskoj da ga pitamo za cijenu, nitko naravno,Duba se jako namučio da uveze panonce za koje još narod ni ne zna a kamoli da su uzgajali,šta će bit za par godina to pustite na miru,u Hrvatsku je jako teško uvest kuniće i kad netko doveze i masno plati tog kunića vani naravno da očekuje da mu se to i oduži ali ne gledate da će on taj novac možda uložit da uveze još linija da bi se to razvilo dalje?!
Ja kao pojedinac vapim za svježom linijom iz vana bilo Srbija,Njemačka...a pojedinci će mi to i omogućit...