Pšenica 2024-2025

Ja sam prekjuče odradio drugu prihranu oko 75kg/kj an-a. Posle ove kiše sledi prskanje. Na jednoj parceli mi je žito retko pa ima korova

Zna li sr koja je cena herbicida Pampas? Isao bih ga u kombinaciji sa Octanusom... Pa da vidimo vredi li cemu...

kako cubrilo najavljuje vec 6tog aprila ponovo neka kisa i to cak sa nekim zahladjenjem da moze i ispod minusa ici negde i to tamo do 12tog

od tretiranja za sada kako stoji do polovine aprila nista
pratimo tok situacije

samo ko ima trave taj mora

Nemam trave, a i nemam nesto previse iskustva sa psenicom, posto smo dosta godina izbegavali da je sejemo, ali sad moramo da je vratimo na neke njive

Misliš da neće smetati ovo hladno vreme što javljaju za vikend? Rad sam da prskam od trave al' se plašim da se pšenica ne šokira.

Idem sa sekatorom. On ima dobre protektante. A u konsultaciju sa par stručnjaka sam dobio odgovor da neće ništa smetati samo će trava malo duže crkavati. Sve ostalo ok. Sad ovih par dana će vreme biti dobro za primenu, to jest temperatura. Posle 2 sata hemija je usvojena. I još par dana da radi do zahladjenja, to je to. Da treba danas da prskam a ujutru 0 ili minus onda ne. Ovako par dana fore je sasvim dovoljno...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Nazad
Vrh