Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Išao sam sa Axial one usev bio do zastavičara i nije bilo problema, sad da li je možda nešto smanjio prinos ne znam.Axial 050 EC ide do zastavičara, a
Axial One do drugog kolenca.
Kolega i ti presao na Sekator?Idem sa sekatorom
Ja cu mozda uraditi jecam, zbog regulatora ( mada i to moze da sačeka)Idem sa sekatorom. On ima dobre protektante. A u konsultaciju sa par stručnjaka sam dobio odgovor da neće ništa smetati samo će trava malo duže crkavati. Sve ostalo ok. Sad ovih par dana će vreme biti dobro za primenu, to jest temperatura. Posle 2 sata hemija je usvojena. I još par dana da radi do zahladjenja, to je to. Da treba danas da prskam a ujutru 0 ili minus onda ne. Ovako par dana fore je sasvim dovoljno...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Jeftinija varijanta. A i malo da promenim. Već godinama idem biathlon. A i nema mešanja praška...Kolega i ti presao na Sekator?
preterali su.drugar je uzeo nedavno jos je skuplje platio od ovogPosto je sekator
Ja i Raša smo dobri i saradjujemo 20 godina. Ja sve sa njim. I ove u prodavnici me dobro znaju pa kad mi nešto zafali samo odem i uzmem...To nisam znao da može kod njih na agro rok.Jel ideš u prodavnicu ili lično kod raše?
Ista prica i kod mene,pored cene paketa,presudilo je i to sto Duet turbo ne radi posao sa preporucenom dozom.Jeftinija varijanta. A i malo da promenim. Već godinama idem biathlon. A i nema mešanja praška...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Nije ni jedan od herbicida,a pogotovo fungicida nije za hladnocu. Mora da se saceka,hladno vreme dolazi,bolesti nece raditi,a i korovi ce da zastanu,nema potrebe da se zuri,samo se skracuje duzina delovanja fungicida,a herbicid stresira biljku.Čuvajte se sekatora po hladnoći.