Mi smo juče i danas odradili prihranu psenice i repice,150 kg po kj urea, evo slika jedne repice, nije bilo vremena za vise slika https://ibb.co/wNy1zbkc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema tu prinosa sa ureom i tim secernim vodicama, probao vise puta i nista. Dok ga ne poslolis muski nema roda psenice.Blago vama vi ste krupna džebanadok mi sitan kalibar
čekamo da vreme otopli pa da prskamo u više navrata 10 kg Uree po lancu svakih deset dana.
Zavisi u kojoj koncentraciji se ide 5-6kg uree na 200l vode psenica nece da oseti, a vec 25-30kg to bi osetila, ne bi se proizvodila tecna djubriva da nemaju neku efikasnostNema tu prinosa sa ureom i tim secernim vodicama, probao vise puta i nista. Dok ga ne poslolis muski nema roda psenice.
Bogami kod mene je radilo kako treba osim prošle godine koja je bila ubiračna.Nema tu prinosa sa ureom i tim secernim vodicama, probao vise puta i nista. Dok ga ne poslolis muski nema roda psenice.
Može uan. Ali i on se unosi preko zemljišta. Treba dizne namenske za njegovu primenu. Može da ide čist a može i da se razblažuje. Mana je samo što ide dosta vode po ha pa treba često puniti prskalicu....A jel radio neko sa UAN-om preko lista i poredio prinos?
Po meni sve sto ide preko lista je pitanje koliko biljka azota moze usvojiti, pogotovo sto dobar deo moze i ispariti.