Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko kod vas košta Elatus Era? Kod nas je to neisplativo, 70 eura litar.Elatus Era.
Kod nas 80-85 eura, ali ne štedim na drugoj zaštiti i provjereno odrađiva posao. Prva zaštita mi je oko 30-ak eura/ha i to su većinom neki tebukonazoli i nemam neki pretjeranih problema sa bolesti, većinom je cijelu vegetaciju pšenica zdrava.Koliko kod vas košta Elatus Era? Kod nas je to neisplativo, 70 eura litar.
Može da se nadje Mankozeb kod vas?Kod nas u apotekama ga nije bilo ni prošle godine.Od zaštite planiram: Lancelot super+ Axial za korove.Za bolesti prvi tretman : Mankozeb 2 kg na hektar + difenokonazol 0,4 na hektar plus neki insekticid, to ide sa herbicidima.
Drugi tretman u cvetanju: Mankozeb 2 kg + difenokonazol 0,4 + tiofanat metil 0,5 na hektar za fusarium i neki insekticid....
To je sasvim dovoljno....
Cca 55e/l u 10/1 pakiranjuKod nas 80-85 eura, ali ne štedim na drugoj zaštiti i provjereno odrađiva posao. Prva zaštita mi je oko 30-ak eura/ha i to su većinom neki tebukonazoli i nemam neki pretjeranih problema sa bolesti, većinom je cijelu vegetaciju pšenica zdrava.
Imam par kilograma iz 2023. a u principu može da se nabavi.8 eura kilogram.Može da se nadje Mankozeb kod vas?Kod nas u apotekama ga nije bilo ni prošle godine.
Ove godine će prva zaštita biti azoksistrobin + tebukonazol, druga protiokonazol + benzovindiflupir.Jel mesas triazol sa jos nekim ,ili samo njega ?.Tipa tebukonazol+protiokonazol ili piraklostrobin i slicni ?.
I ja sam tako platio prije nove godine, ovo sam sad dobio novi cjenik od jedne kuće s kojom radim što sam napisao, ali doduše nešto je jeftinije ispadne jer oni na to daju rabate neke, no u principu poskupila je, i to poprilično.Cca 55e/l u 10/1 pakiranju
Na tih 80e ti ide rabat ovisno o trgovcuI ja sam tako platio prije nove godine, ovo sam sad dobio novi cjenik od jedne kuće s kojom radim što sam napisao, ali doduše nešto je jeftinije ispadne jer oni na to daju rabate neke, no u principu poskupila je, i to poprilično.