Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Može biti,vlasnik ne živi u selu dolazi da pomaže ocu pa mu ja pustim sliku kad sam u blizini Isto sam mu slao jesenas ,bilo je puno na površini semena,njiva je povaljana niklo je u toku dec i Jan ,šta je oštetilo te klice da li mraz ili manjak vlage u tom sloju što je trenutno suv ne znam.@talianu Pre bih rekao da je ta klica uginula od mraza, hoće da mraz unisti klicu naročito ako je tako seme na povrsini...
Priroda je odradila svoj pos'o.Koja rezlika u napadima miseva prosle i ove godine, gde su nestali prosto ti svi glodari za godinu dana. I sta im se desilo prosle pa ih bilo toliko da se jedva spasavale psenice.
izgleda svi se okupili kod nas...ja sutra moram jednu parcelu presijati zbog miševaKoja rezlika u napadima miseva prosle i ove godine, gde su nestali prosto ti svi glodari za godinu dana. I sta im se desilo prosle pa ih bilo toliko da se jedva spasavale psenice.
Ali do nove godine i magle, vec bi odradili kurslus! Bar prosle godine do nove godine bilo je parcela i parcela koje su nastradale!Prošle jeseni nije bilo magle a sada je ono oko nove godine a i nešto ranije bilo par dana izuzetne magle a kažu da ih magla tamani.
Šetaju traže hranu a krzno im upija maglu tj kvasi ih lagano od te vode dobiju neku upalu pluća i desetkuje ih.Pre će biti bolest ali no.
Prihrana joj ta u principu nista ne znaci oko bokorenja, jer ima dovoljno hraniva, vise joj je kao dodatak da se ne mora žuriti sa prvom prihranom, ukoliko okasne padavine, kao sto je sad slučaj.Kako izgleda ova psenica sada? Da li joj je ta prihrana azotom pomogla da se dobro izbokori? Bilo bi dobro da uslikas istu ovu njivu pa da okacis da vidimo koliko se promenila![]()