Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tavanusu nisi ni u nemackoj zabranili, vec placaju nesto da bi mogli da seju svoju repodukciju.kod nas je najezda vec petu godinu zaredom.ovde se vise ne isplati radit nista.evo odzvonilo i zabranjju tavanusu.zadnja godina kako smo mogli tavanusu sejati.dobro kaze moj kolega sto radi ovde zemlju i preko u Srbiji.kaze preko sa 20-30procenta manjim prinosima ima vecu zaradu po jutru nego ovde
nek kolege koji su iz HR potvrde da ne ispadne da lazemo..Tavanusu nisi ni u nemackoj zabranili, vec placaju nesto da bi mogli da seju svoju repodukciju
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Ne kazem da lazes nego mi neverovatno da su to smislili...nek kolege koji su iz HR potvrde da ne ispadne da lazemo..
evo ja mogu potvrditi...al ocekivano, prijatelj mi radi u firmi poprilično velika, ove godine kaze ne zna jel su prodali trecinu sjemena pšenice i ječma, neznaju kud ce s toliko robe..zadnje tri jako loše, ljudima prekipilo, vecinom se samo tavanusa sijala ove jeseninek kolege koji su iz HR potvrde da ne ispadne da lazemo..
mi smo vam zemlja apsurda....EU pravila i nameti a balkanska posla hahaNe kazem da lazes nego mi neverovatno da su to smislili...
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Pa razumljivo, prošle godine kupim Obiwan 720 eura tona, smeće smeće, a ja svoju doradim koja je premija za tu sjemensku. Ove godine su snizili nešto cijene i dorada bolja, ali opet je 650 eura skupo, s obzirom da je nama pšenica plaćena 160 eura. Ne dobivamo poticaje u Hr ko u Bosni, ali zabranit će nam našu, logično, nedaj Bože da si nekako pomognemo....evo ja mogu potvrditi...al ocekivano, prijatelj mi radi u firmi poprilično velika, ove godine kaze ne zna jel su prodali trecinu sjemena pšenice i ječma, neznaju kud ce s toliko robe..zadnje tri jako loše, ljudima prekipilo, vecinom se samo tavanusa sijala ove jeseni