al brinu se za oranicni slojNajbolji su oni koji se sekiraju kakvu ce zemlju ostaviti deci i smeta ima paljenje strnjike a ko sta radi samo prskaju i trose brdo totala i ostale hemije

ozbiljno sam se razocarao u Radoslava
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
al brinu se za oranicni slojNajbolji su oni koji se sekiraju kakvu ce zemlju ostaviti deci i smeta ima paljenje strnjike a ko sta radi samo prskaju i trose brdo totala i ostale hemije
Vidiš, kad to kažeš,dalo me na razmišljanje,na toj mojoj gore pomenutoj njivi total je korišten da li dva ili tri puta za 20ak godina koliko mogu da se setim,realno i nemam problem sa korovima,poponac i saomonikli suncokret uglavnom i tatula mahom zbog stajnjaka... i ja preko 10 godina II tanjiram ili kosim sirak za stoku ako ga ima,uglavnom kosim po tuđim njivama...ali insekti činjenično pravd dar marMoje zapažanje, od kad je počelo prskanje strnjike totalom insekti prave darmar. Ovo će biti mislim četvrta godina kako ne koristim total na strnjici, samo tanjirača i gruber...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Koliki je prinos na tim psenicama?Ovako ide kod nas trenutno. Cepa se uslužno...
Da se samocitiram, 43,5 jutra danas. Lični rekord.
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Ja sam ga imao 1 godine i nikad vise.... Popadao je u crnu zemlju a tamo di nije nije ni blizu curio ko sofruSkinut falado. Na 2kj ravno 9t. Vlaga 10.9% hektolitar 75,5
Cujem i ja od poznanika da je mnoge zavio u crno. Rodio u proseku oko 2400kg po kjJa sam ga imao 1 godine i nikad vise.... Popadao je u crnu zemlju a tamo di nije nije ni blizu curio ko sofru
Ma da..... Naoko mislis da ce dati 20% vise od bilo koje sorte kad ono prc na kraju i jos budes sretan ako nije u crnoj zemlji..... Ja cu se drzati i dalje sofrua. Probali si vamo obiwan pa kazu nikad vise. Negdje su zadovoljni sa obiwanom ali na nasem terenu nikako....Cujem i ja od poznanika da je mnoge zavio u crno. Rodio u proseku oko 2400kg po kj
Nisam popratio, koji to claas teraš da ima takav učinak. A pretpostavljam da su i parcele bile veće,ubacis uz total od ovoga nesto actelic,ambar,vantex,fury itd itd i nema brige
pogresio si nestoNisam popratio, koji to claas teraš da ima takav učinak. A pretpostavljam da su i parcele bile veće,
Kako ti izgleda taj Marvel? Ovde ga nesto hvale ali nikako da cujem rezultate...Gotova žetva,
Marvel 4,1t/kj hektolitar 79.5
Celule 4,4 t/kj hektolitar 81.
Prosle godine i nije bio bas nesto ali sam ga ipak ostavio za seme, ove godine solidan uz tri tretmana zastiteKako ti izgleda taj Marvel? Ovde ga nesto hvale ali nikako da cujem rezultate...