Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Немој зајебавати а шта јој то па фалиI ja oprskao pšenicu...videćemo kad ćemo i sa čim sledeći tretman,al biće ga 100 posto.. u opšte mi se ne sviđa kako izgleda,mada lane je na oko bila fantastična al po prinosu niš posebno..
Kod mene ima na semenski APilco, a setva 18.10..Kao da sam je osurio breneromKod nas dosta psenica prosaralo zuti listova koliko hoces ne svidja mi se uposte, uglavnom rana setva.
I u cemu je sad razlika?Kod mene ima na semenski APilco, a setva 18.10..Kao da sam je osurio brenerom
Pored APilca imam Montecrista, njemu nista nije,a preko puta semenskog Apilca imam sto bi rekli sa tavana Apilco nista mu nije.
Да не види се на снимку напротив изгледа баш доброNe vidi se na snimku kako treba,ima dosta žutih fleka,sva je nešto nevesela, nejednaka,bolešljiva...
Godila bi još jedna prihrana anom svakako,al to ćemo ove godine preskočiti, puno mi novaca ,
Kod nas ceo atar zarazenRdja u psenici. Obratite paznju, a pogotovo oni koji su radili prvu zastitu pre 7-11 dana.
ako je u krugovima onda je bolest nije viroza, toga sam se i ja uplašioKod mene ima na semenski APilco, a setva 18.10..Kao da sam je osurio brenerom
Pored APilca imam Montecrista, njemu nista nije,a preko puta semenskog Apilca imam sto bi rekli sa tavana Apilco nista mu nije.