Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mora da je bila mladja ženska osoba, ima ako je starija ume dlaka da zapuši dizne, pa smeta pri prskanju..Ja sam pretežno koristio Eliksir , oko 15 kg/ha, uvek je rastopim u kantama jupola, pa stavim žensku čarapu (poželjno da bude iz komšiluka) na bure i tek onda sipam u prskalicu. Nije nikad zapušila dizne.
Ne, Teejet AI 3070 dupli mlaz.To neke obicne dizne na prskalici ?.
Sve to slabo....Sta ici od insekticida ?
Polux na bazi Deltametrina 25g/l imam, Grom na vazi Lambda Cihalotrina 25g/l imam, a treba da nabavim i Fastac pa gledam koji u prvi,a koji u drugi tretman ubaciti.
набавио сам неку скромну количину и морам га са нечим другим мешати јер га немам довољно зато и питамOn može za sve tretmane bez problema i ne mora ni sa čim da se meša.
Sve sto zabrane je obično dobro radilo posao.A sve jako je već odavno zabranjeno...
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
Sta je po tebi ok ?Sve to slabo....
Видим да га иде од 1дц до 2дц по хектару са овом дозом ти си ишао нешто између 1,4дц/хаJa sam išao 0,08 litara i dobro je radio posao.