milovan vrsac
Član
Nije jos poceo da cvetaMilovana jel cvetao Apilko, nešto se nevidi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije jos poceo da cvetaMilovana jel cvetao Apilko, nešto se nevidi.
Pa sta cu i ako nije bolest, mada cini se kao infekcija.. nema druge ionakoVidi dal jento bolest ili nesto drugo.
Viroza je po meni 99%Trebala je već nestati .Ako je viroza ista kao prošle godine u ovo doba je već bila vidno "zakržljala".
Nemoguce je da je viroza na svim njivama gde ima crvenila na listu. Bez prave analize se ne moze znati šta je u pitanju.Viroza je po meni 99%
Jer ona u susnim godinama nestaje psenica ranije a u hladnim godinama i sa dosta padavina ona tek kasnije krene da nestane po meni je viroza sad kad malo bolje razmislim.
kako? ja ih vidim i na mobilnom i na kompunisi dobro izbacio slike,ne moze da se vide
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Prskam i ja u cvatnji, samo hocu reci da moze biti i nesto drugo osim bolesti u igri nazalostPa sta cu i ako nije bolest, mada cini se kao infekcija.. nema druge ionako
probao i tamo nista,jel vidi jos neko slike ?kako? ja ih vidim i na mobilnom i na kompu
mozda kod tebe problem?
Da tako i meni.Ali opet ako je viroza bice to kod dosta njih vidim i u rumuniji vecina ima isto takopitao sam par zastitara svi su rekli razlicito vezano za psenicu od cega je bolesna,tako da ni njima ne verujem...
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Da bas je bolesno,kise ne prestaju navodno do cetvrtka pa neka mala pauza pa ponovo nedelja kisa bar za sada tako stoji....sta li ce biti do kraja ko zna@Lule28 Vidu se slike odlicno preko kompa.Tu je zastavicar dobro zarazen vec,gubitak prinosa je neizbezan po meni,samo pitanje je koliko ?.
Voleo bih da vidim sliku ali ,nema je.sorta Ingenio...juce su hitno prskali oko 100jutara...navodno pre nedelju dana bilo sve ok da li je tako neznam detalje bas