Pšenica 2022-2023

Tako oni priljube kabini prskalicu i blokiraju mehanički hidrauliku pa sam pomislio da nešto slično ima i NH.

Tako oni priljube kabini prskalicu i blokiraju mehanički hidrauliku pa sam pomislio da nešto slično ima i NH.
Ko tako nakrivi prskalicu lol ?.Kod mene je stalno na rusa hidraulika zakljucana kad se koristi prskalica i rasipac ,i stoje vodoravno kako bi trebalo stajati,zasto mora stajati kod rusa nakrivljeno ??.

Jel vidjate list zastavice oko 1/3 da je skroz zut (nije vrh samo ili da je spaljen) a na nekim mjestima i crvenkast. U oazama, promotor veli da bi mogla bit viroza a i meni smrdi na to. Biljke izbacuju klas na tim mjestima tj biljka ne odumire kao lane ali klasovi su tu manji i tanji

Verovatno kad je spuštena onda je u vodoravnom položaju na zemlji a kad se podigne do gore da može da se zaključa hid tako nakrivljena stoji zbog toplinga

Kad je podignuta treba stajati vodoravno,a kad je spustena je nebitno,valjda se tesko sklapaju grane ko ima mehanicke ako prskalica ne stoji vodoravno na zemlji pa zato se tako koriste,nzm...

c9a9a29f4169f381b68477cb50819d34.jpg

Ovako?
Svi kazu da je viroza

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gornja rupa za topling je nekoristena farba fabricka i ne moze klin da udje a nikad da oribam malo i razradim rupu. Samo je u donjoj rupi i cim podignem vise ukosi.

15 dan od prethodnog tretmana vidi se početak rdje opet, danas klas zastititio na Sofru sa 1L revikera.

Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka

Na tim tipovima A.M prskalica glupavo je rešeno kačenje toplinka.Kod mene je žuto bure, drugačiji ram i ne može da se desi naginjanje prskalice na kabinu.
@paorpaor je to rešio, kačio je slike pre x godina u temu, prosto a radi radnju.

c9a9a29f4169f381b68477cb50819d34.jpg

Ovako?
Svi kazu da je viroza

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako mislis na mene onda nije tako, kod mene se javlja u oazama kao amper od jupola velicine, i izbacuje i tu klas medjutim klas je malo tanji i malo manji od ovoga di toga nema. A kod tebe na slici barem sto vidim ide u trakama i osjetno je nize zito. Mozda grijesim jer je slika ti me ispravi. Kako god nije dobra ni jedna ni druga varijanta....

Ako mislis na mene onda nije tako, kod mene se javlja u oazama kao amper od jupola velicine, i izbacuje i tu klas medjutim klas je malo tanji i malo manji od ovoga di toga nema. A kod tebe na slici barem sto vidim ide u trakama i osjetno je nize zito. Mozda grijesim jer je slika ti me ispravi. Kako god nije dobra ni jedna ni druga varijanta....
Kod mene je nikla neravnomerno pa zato su jedne male a druge velike

Nazad
Vrh