Volim kad mi je blize dusi i telu ova Agromehanika,zato je ukosena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko tako nakrivi prskalicu lol ?.Kod mene je stalno na rusa hidraulika zakljucana kad se koristi prskalica i rasipac ,i stoje vodoravno kako bi trebalo stajati,zasto mora stajati kod rusa nakrivljeno ??.Tako oni priljube kabini prskalicu i blokiraju mehanički hidrauliku pa sam pomislio da nešto slično ima i NH.
Ako mislis na mene onda nije tako, kod mene se javlja u oazama kao amper od jupola velicine, i izbacuje i tu klas medjutim klas je malo tanji i malo manji od ovoga di toga nema. A kod tebe na slici barem sto vidim ide u trakama i osjetno je nize zito. Mozda grijesim jer je slika ti me ispravi. Kako god nije dobra ni jedna ni druga varijanta....
Ovako?
Svi kazu da je viroza
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vidi dal jento bolest ili nesto drugo.Ja radio dve zastite na psenici, ali eno je klasa a oboleva i zastavicar… sad cu ako ulovim za vikend trecu…
Kod mene je nikla neravnomerno pa zato su jedne male a druge velikeAko mislis na mene onda nije tako, kod mene se javlja u oazama kao amper od jupola velicine, i izbacuje i tu klas medjutim klas je malo tanji i malo manji od ovoga di toga nema. A kod tebe na slici barem sto vidim ide u trakama i osjetno je nize zito. Mozda grijesim jer je slika ti me ispravi. Kako god nije dobra ni jedna ni druga varijanta....
Ja sam uletio isto u t3, medjutim ovo sto sam, vidjam je mizda 10 20% hrdja a 80 90% mozaik u tim oazama, srecom oaze su za sad male sta ce bit poslje vidjet cemo.15 dan od prethodnog tretmana vidi se početak rdje opet, danas klas zastititio na Sofru sa 1L revikera.
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka
Aha ok. Sta ti kazu strucnjaci koji su bili?Kod mene je nikla neravnomerno pa zato su jedne male a druge velike