Pšenica 2022-2023

Ja sam prošli petak uradio međutretman sa Revycare, sad bi trebalo da uradim tretman u cvetu. Koliko deluje taj tretman? Da li još uvek deluje Revycare ili da prskam čim prestane kiša? Što je verovatno sutra

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Zamir od Adame ima aktivnu materiju Proloraz 267 g/l i Tebukonazal 133 g/l njega prporučuju za tretman u cvetu 1 lit/h.

Dobro izgleda za sad ova LG Ascona.
ac70166d06282d0f861d668b10df3f4b.jpg
cc93e09086584ce0b0042100e7600416.jpg

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

ma necu ni da radim,dobila je dovoljno od mene.. ovde duva vetar vec drugi dan nema sanse da se radi bilo sta a i svetak je danas

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Какав је Замир прохлораз+тебуканазол у цвету за клас видим да је ценовно приступачнији

Ok mada neznam kako to deluje posto im smanjujes aktivne materije za pola od preporucene,opet ispada isto kao i da ides sa jednom aktivnom u punoj dozi...pricam u teoriji a kako u praksi to ide neznam

То ми нешто мала доза за 2 ха ако је и тако ту је разлика неких 500дин занемарљиво да се коцкам

Prošle godine je bilo ok u onoj suši a videću ove godine ako vetar dozvoli da se odradi zaštita klasa pošto je avenue pred cvetanjem.

Ne mogu da verujem sta mi je sad otac preneo:
Simonida, zaražena žutom rdjom (žutu bio i traktor u prskanju), semenska pšenica, izgledala odlično do zaraze, tretirana prohlorazom, požutela SKROZ, ništa od nje

Ingenio sa tavana, isto žuta rdja, isto tretiran prohlorazom, preguraće zarazu

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Nazad
Vrh