Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozes jedino da jos vise sokiras biljku. Nase su se uspicile ko dekalb kukukuruz. Steta, obecavalo je to za 8 do blizu 9 tona samo, da je bilo kise iako ajd mozda nesto zaluta. Gledam danas tko je fungicidom radio efekt da se zastavice skvrce je za puta veci nego mi koji nismo tretirali. Ne slusajte ove trgovce i promotore sto trckaraju sad okolo pa nude vodice da pomognete biljkama. Mozete im samo odmoci i jos platiti za to odmaganje ako vam je biljka pod stresomDa li ima svrhe prihranjivati nekom folijarnom prehranom i kojom sad kada bih radio zastitu od fuzarijuma. KAN sam uzeo ali kise nema a psenica je vec pocela da klasa i za par dan ce i procvetati
Nije isključeno da ne pomogne ništa, prihrane, prskanja i mikrobiološka đubriva imaju na suši kontra efekat, to je kao kad žedan čovek jede šunke...A kako je onda naš Radoslav pre nekoliko dana prihranio pšenicu sa onom špecijom sa sve naočarima maskom i rukavicama i još snimio igrokaz - klip, na tu temu, gledao ceo region, a vi sad kažete da to ne vredi?![]()
Ja nemam primedbi na aveni. Jako lepo izgleda, počela da klasa.Kod mene je LG Avenue imao najslabije bokorenje. Ostao je baš redak. Apilco dosta bolji, a Alcantara najbolja.
Koja je sejalica u pitanju?Suncokret,200 kg NPK kroz sejalicu,200 An iz jedanput,zaštita T1 ovde je bio reviker,biatlon,fastak i daš. Setva oko 20-25 oktobra.
Dobiće u cvetu još jednu zaštitu.Suncokretište je tanjirano 2 puta,jednom posle žetve ,jednom pred setvu.
Prvi put radim đubrenje kroz sejalicu i mogu reći da sam oduševljen,naravno i sejalica je nova i sve su mi pšenice jednake ,seme je sve na istoj dubini bilo.To ranije nije bio slučaj,bila je onako (talasasta).