Nisam slikao ali moja avenija otvara klasove, sejana oko 20og oktobra..Avenue, setva 20.decembar. Levo takodje Avenue, setva krajem oktobra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam slikao ali moja avenija otvara klasove, sejana oko 20og oktobra..Avenue, setva 20.decembar. Levo takodje Avenue, setva krajem oktobra.
EpsoTop ?.Danas dobila folijarno malo čaja,20kg Uree+ 3 kg MgSO4 sve po Ha.Džaba je sve jel kiše nema pa nema al nada zadnja umire....
Jel vreme za tretman protiv fuzarijuma kad pocne da se otvara ili moze jos da se ceka?Takodje i kod mene ta sejana krajem oktobra.
Kad počne da cvetaJel vreme za tretman protiv fuzarijuma kad pocne da se otvara ili moze jos da se ceka?
Ma od suše je konda i nije. Bitan mi je led i olujno nevrijeme. Dodatno od oluje 500e a od leda i ostalog 370Prnjavor3 jesu li ti objasnili šta i kako ti pokriva to od suše? Ja nešto ne verujem u tu njihovu vrstu osiguranja od suše. Msl nešto sam načuo pa mi nije baš ulivala poverenje. Ja sam moju pšenicu osigurao ali naravno bez suše.
Jake rose...slabo psenica je već u 9 h sva ušpicena.Samo posmatram razvoj situacije,naime prvu godinu sam sejao sa novom sejacicom i posejao sam dosta duboko.Rezultat je ređi sklop ali zato trpi ovu sušu ovde na severu samo tako i zdrava je do dole. Videćemo kako će biti na kraju.Ја јуче моју "частио" са, испада, 16-17 кила Урее по хектару и све ме копка "...а да нисам претерао.."
Је ли Рабаџија, имаш ли барем јаке росе ујутру?
I ja isto. Od moje se već sad vidi da nema ništa.Potpisao bih ja ove godine tih "bednih" 30... Susa je uzela danak, to je neminovno. Kod nas je to vec sad ocigledno.
I kod mene na avenue odavno se pojavile te tackice, u prvom tretmanu sa prskao fungicidom i nisu se povukle..Jel ovo nesto tipa sortna osobina usled stresa ili ?,mislim ove kao pege na listovima.Do sad nije tretirana fungicidom,kise je bilo minimalno.Ja bih sad isao fungicidom bez problema ali plasim se da je ne sokiram hemijom jer je psenica definitvno pod stresom zbog manjka vlage.Inace u pitanju je Alkantara.
https://postimg.cc/q6yDTYzf][/url]