Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko košta Revicare po hektaru?Danas odradjen T2 tretman zastite i prihrane micro elementima. Dodat je jos insekticid Karatezeon.![]()
![]()
![]()
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
nemoj u klasanjuDokle moze da se prska sa urejom ako pocne da klasa jel moze i onda ili je vec kasno
Sta ti je bio prvi tretman da li si 2 put isao sa fungicidom sadaJa juce zavrsio T2
Radjeno 70% povrsina
Duet ultra+decis expert+biatlon+dash
Ostatak sve isto,samo umesto dueta Priaxor.
U klasu idem sa Revikerom.
T2 je zaštita zastaviceZa nas neinformisane, šta je T2?
A šta je zastavica u pšenici? Za list zastavičar znam ali zastavice u pšenici ne znam.T2 je zaštita zastavice
Izvinjavam se,hteo sam da napisem T1.Sta ti je bio prvi tretman da li si 2 put isao sa fungicidom sada
Pitam jer sam radio fungicid 15 04 bilo kiše krenulo toplo valjdadrži 2 nedelje, pa sam mislio u četvrtak da još jednom odradim da zaštitim zastavičar pogotovo ako za slavu i vikend bude još kiše
Da će još neko da radi 2 + 3 u cvetanju fungicidni tretman
Ide ga 1l po hektaru. Mene izašao 3720 din plaćanje na jesen.Koliko košta Revicare po hektaru?
U Hemoslaviji je 4000din/l.Znači kod nas šišaju.
1l-4200 din. za keš!
I šta ćemo sad...Biti zdrava, biti zdrava...![]()
HidratacijaKoja li je tajna ovakve pšenice Talianu... Koja li je tajna![]()