@nikola ilic Ali Kan je 27%,a ovo pise 28% ,nema li ovo samo malo vise azota od kana ?.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nece biti problemaIma li neko iskustva sa biathlon herbicidom roknuli smo umesto 50 gr 100gr po ha...
Nije mi zao to sto ima neke stete ali mi je krivo da se uci bas pored moje psenice, sa druge strane imam kukuruz i tu je preskocio metar, valjda je video da nezna sta radi, ovaj sto ga zvao njega cu da pojebem, ja uvek oprskam prvo u krug pazljivo i posle ga uklopim kako meni odgovara Za ovog decka znam da nikada nije prskao kukurz, neda mu otac jer nezna.Ali ovaj sto je njiva njegova, zna sta radi.Kada sam cuo ko je prskao znao sam odmah.Odem uvece i vidim tragove, a da uskljuci sekciju, ma to nema sanse.@zeljkoo Imam i ja takvog komšiju.Kada prska ako mu do mene ne izlazi kako treba i ako grana prskalice ide po mome nema veze, on prska bez isključivanja te sekcije!Isti slučaj je i do drugog komšije, nema da okruži okolo pa u sredini u svome preklapaj i radi šta znaš nego obavezno štetujemo!Vratim mu istom merom i opet ne vredi, nikako da se opasulji.
Nije kasno Kan, ja sam godinama bacao trecu prihranu bas u ovo vreme, samo treba kise.Kan je fenomenalno djubrivo za svaki period u psenici, na zalost sada je preskup.Ove godine sam bacio duplo manje nego prosle, ne vredi unistili su nas cenama.Imam dve parcele na kojima je malo losije zito? Sa cime prihraniti sada? Da li je kasno za KAN ili primeniti neko folijarno
Za mene najbolji trenutno na trzistu,ide do zastavice,al 50gr.......100 nisam nikad probaoIma li neko iskustva sa biathlon herbicidom roknuli smo umesto 50 gr 100gr po ha...
I kod mene na losijim delovima parcele... Kao da je krenula neka bolest, al od vrha lista. Obicno prvo stradaju najnizi listovi i oni pri tlu, a sad sve naopako. Nije mi jasno sta je u pitanju, mozda ako sam je oprzio sa ANom ali to je bilo pre desetak danaZa mene najbolji trenutno na trzistu,ide do zastavice,al 50gr.......100 nisam nikad probao
Kod mene u okolici ima dosta oprzene psenice,neznam od cega je......