Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Osam kojekakvih buckurisa. Jesi li siguran da mogu da se mesaju??Uspeo sam danas da uradim prvi tretman. Biathlon+Furore+Fastac+Priaxor+Dash+Slavol+Amiksol+20:20:20. Zadovoljan sam kako psenica izgleda. Vlage ima dovoljno. Nadam se da ce je biti jos u narednom periodu. Trebalo bi da se jos vise popravi posle ovoga jer sad je kvari trava koja je izrasla iznad nje. Kasnije u cvetanju jos jedan tretman i to je to od mene za ovu sezonu. A vaga ce na kraju reci kako sam radio.
Koliko 20 20 20 si stavio na hektar?Uspeo sam danas da uradim prvi tretman. Biathlon+Furore+Fastac+Priaxor+Dash+Slavol+Amiksol+20:20:20. Zadovoljan sam kako psenica izgleda. Vlage ima dovoljno. Nadam se da ce je biti jos u narednom periodu. Trebalo bi da se jos vise popravi posle ovoga jer sad je kvari trava koja je izrasla iznad nje. Kasnije u cvetanju jos jedan tretman i to je to od mene za ovu sezonu. A vaga ce na kraju reci kako sam radio.
Jel siguran da nije nešto zaboravio....?Osam kojekakvih buckurisa. Jesi li siguran da mogu da se mesaju??
To je od sunca tako,sorta sofru.....al parcela malo dalje od moje,oko 90ha oprljena skroz, nije za gledatiIvanz ova ima oprljene vrhove ili mi se čini?
Koliko kosta to zadovoljstvo i gde moze da se nabavi? To je u sustini isto sto i urea kad se rastopi sa vodom ili gresim?Sutra da damo gasa zitu,kada vec ima perspektivu,20lit/h ove "mrce"...
https://postimg.cc/pyg5yH1d]
[/URL][/url]![]()
I kako se pokazalo?Nesto preko 3000e i moze samo na bidon.
Obavezno javljaj rezultate i ako moze po koja slika pre i posle prskanjaOtkud znam,sad prvi put koristim kod mene,a cuo sam se "jacim" igracima,trose po 2-3 slepera i oni kazu da ubija kako radi.
U svakoj parceli cu ostaviti ne oprskano da vidim sta kaze.
I ja sam uzeo 20-20-20, 25kg dode oko 50€..... ide 2 puta po 5kg na hektar....koristim prvi put, pa me zanima jel ima koristi od togaPibrak.. od pre par dana kada smo završavali zaštitu pšenice od korova i bolesti. Dobila je folijarno neko grčko kristalno đubrivo 3x20.. videćemo![]()
![]()
Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka