Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po meni je ovde nedostatak hrane i vode glavni razlog ovako blede psenice....
1 kesica/ha lancelot super, 0,8l/ha teatar plus i 2dcl/ha inex (lepak)A sta si sve stavio od preparata kad si prskao?
Meni je takva psenica od pre dva dana, kada sam je prskao bila je zdrava, nikakve probleme nije imala, odradio sam, Vantex, Falkon i Mustang i posle 4-5 dana izaslo je neko zutilo iz nje, sitne tackice Na ostalim nemam takve probleme za sada.Vise mi se smucilo ova navodna zastita, jedino ja prskam u selu i uvek se jave neki problemi, gledam ovi koji nisu usli u njivu ,nista se ne desava.Moze navodno da bude reakcija na fungicid, biljka je zarazena a da to neznamo i onda oprskas i pojavi se bolest, koja se navodno zaleci.Mozda je i stres u pitanju, odjednom je pala temperatura, videci bas sta ce se desiti.
To sam i ja primetio prosle godine kad nisam dobro spojio prskanje. Ostalo oko metar modre psenice a ono sto je prskano dobilo po usima kao kod tebe. Mislim da je fungicid problemMeni je takva psenica od pre dva dana, kada sam je prskao bila je zdrava, nikakve probleme nije imala, odradio sam, Vantex, Falkon i Mustang i posle 4-5 dana izaslo je neko zutilo iz nje, sitne tackice Na ostalim nemam takve probleme za sada.Vise mi se smucilo ova navodna zastita, jedino ja prskam u selu i uvek se jave neki problemi, gledam ovi koji nisu usli u njivu ,nista se ne desava.Moze navodno da bude reakcija na fungicid, biljka je zarazena a da to neznamo i onda oprskas i pojavi se bolest, koja se navodno zaleci.Mozda je i stres u pitanju, odjednom je pala temperatura, videci bas sta ce se desiti.