Paracinac88
Član
Uu sto lep divlji ovas,ubijaj to odmah
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Urea stvara kiselost kad se rastopi a insekticidi nevole kiseli rastvor, možda se neće desiti ništa usevu ali možda umanji efikasnost preparata.Ja sam danas neke parcele radio sa rastopinom uree bez insekticida pa posle posebno sa insekticidom pošto ima malo leme.Zašto? Fitotoksičnost ili neće delovati? Mislio sam da ubacim i insekticid uz fungicid, herbicid, ureu, sve u jednom prolazu.
Послато са DN2103 помоћу Тапатока
Nikakva, malo vetar, mraz, stresovi, nedostatak nekih mikromakro elemenata...
Koja je ovo bolest? Simonida se razredila ali se trgla i pocela da raste, a avenue stoji u mestu sa rastom niska je katstrofa.Ona se bar nije razredila.
Prskao sam sa falconom 460, sekatorom+ inex.
Ja ovakvo lisce imam na semenskoj psenici koju sam tretirao fungicidom iz razloga sto cu ostaviti za seme, njiva 200 metara dalje moja dorada nista nema na liscu, verovatno je do sorte samo.Nikakva, malo vetar, mraz, stresovi, nedostatak nekih mikromakro elemenata...
Ja ga imam u izobilju jer prospemo oko 60 zrna na kvadrat...Do sad ga je Sekator rešavao...Prskane psenice prije herbicidima , bila susa , ovih dana poslije kisa se pojavio samonikli suncokret u psenicama. Kazu treba ponovno prskati , ima li neko iskustva sa samoniklim suncokretom.
Sejes li expres hibride suncokreta? I koliko je velik taj suncokret sada?Ove godine i poslije sekatora ima samoniklog, cekam nekoliko dana ako se ne vidi nista na suncokretu prskam 2 puta ali drugim sretstvom. Lancelot a ni starane 250 , a koliko vidim ni sekator sa jos necim nisu napravili posao.
Sekator biljka usvaja preko lista, normalno da nije ništa suncokretu jer si prerano prskao a on nikao posle kiše...Ove godine i poslije sekatora ima samoniklog, cekam nekoliko dana ako se ne vidi nista na suncokretu prskam 2 puta ali drugim sretstvom. Lancelot a ni starane 250 , a koliko vidim ni sekator sa jos necim nisu napravili posao.