Peet
Član
I mi smo juce bacali i drugu turu od 100 kg/kj Kana pa se nadam da ce krenuti neka ozbiljnija kisa jer posle prvog tretmana nije palo ni 2 l.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja kanom radim i radim na 21 do 25 dana između prihrana ako vrijeme dozvoljava.Kolege interesuje me kada bi trebalo drugi put prihraniti psenicu?
Prvi put je prihranjena An-om 14. Marta, povaljana je, od tada je palo litar kise, granule se ne vide na povrsini, e sad pitanje je koliko se to usvojilo. Najavljuju nekoliko dana kise oko prvog pa ne znam ni sam kada da je prihranim drugi put?
Ако је густа онда ће требати раније да се раде фунгициди. Ја сам моју посејао 14.11. и очекујем да тек сад крене после ове кише и кад отопли. Све зависи у каквом је стању пшеница. Ја имам форе да сачекам пар недељаPšenicu sam sejao na sojište
Po ovoj ceni mislio sam da neću ureju uopšte kupiti ali sam na kraju kupio 400kg za 46.000 strašno
Samo folijalno to sam podelio na 3,5ha pšenice
Kada mislite u vojvodini da krene prvi tretman fungicidom, bilo hladno pa sušno
Mislim da će posle ove kiše krenuti i bolesti
Da li je kasno 15. Aprila prva zaštita i korovi.