cenejac111
Član
Велика је разлика између повртарске производње где се њива залива сваки други трећи дан и ратарске где се залије 2-3х годишње (ако има потребе), те 2-3 кише годишње ништа нарочито не утичу на земљиште, а за принос злата вреде.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na sta tacno mislis kad kazes ovo? Sta si primetio na toj njivi?Kupio sam prošle godine jednu parcelu na kojoj je u poslednjih 15 godina rađen samo baštovanluk naravno uz navodnjavanje.Kao da su bombe i vibro žabe radile po njivi.
Eto moja nije pokrila zemlju a dobila redovno predsetvenu 6:24:16 i u februaru urea. Fali kise!Ti sto su stedeli na djubrivu jos ni zemlju pokrila nije,ali ni ostale nisu nesto preterano bujne i zelene...
To i mene zanima?Kolege interesuje me kada bi trebalo drugi put prihraniti psenicu?
Prvi put je prihranjena An-om 14. Marta, povaljana je, od tada je palo litar kise, granule se ne vide na povrsini, e sad pitanje je koliko se to usvojilo. Najavljuju nekoliko dana kise oko prvog pa ne znam ni sam kada da je prihranim drugi put?