markojx
Član
Ima nosenu 3 ili 4 metra zahvat novu uzeo seje fantazija i priprema sa hors noseni podrivac gruber onaj sa krilcima ,kod nas se dosta lako pripremi za setvu pogotovo ako imas malo pa mozes da se vozas ko ja ,ali dugo godina ili nikad bez stajnjaka ,dosta manje baca vestaka sto razumem velika pivrsina ,kasni sa pripremom i setvom ,ali to dosta dobro kompezuje hors jer bi se imt i majevica raspale ,jebiga ja malo zemlje radim nabacam stajnjaka i vestaka pa volim da ga podjebavam dzaba maksikorn sejalica bolji kukuruzi sto je moj beker sejao .Sve na vreme kad se odradi i dobro nahrani i najvaznije ubode godina prebaci se i 10 tona i sa rasipacem da sejes.Onda nesto ne stima kod njega, sta to je drugo pitanje. Ouno vas prica o horschu, radi li se o nosenoj ili vucenoj i radi li se o kombinaciji rotodrljace ili tanjurace ispred sijacice? Evo 3 sela dalje je covjek kupio lemkenovu 6metarsku vucenu kombinaciju tanjurace i sijacice. Osobno meni se ne svidja pretezak je to stroj ubije zemlju i evo uvratine maltene da nisu ni izasle zato litam koja je kombinacija horscha