mixer87kac
Član
Celo proleće mi je sva pšenica izgledala za prinos od 6 tona. E onda je nastupilo kvalitet zemlje i gde je pogodila kiša...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Reče ja da će Sobred pobediti.Celo proleće mi je sva pšenica izgledala za prinos od 6 tona. E onda je nastupilo kvalitet zemlje i gde je pogodila kiša...
A jel si racunao zakup?Provlači se neki zaključak da ove godine dobro prolaze ljudi koji su manje uložili, jer su imali manji prinos, ali ne toliko manj kad se pogleda profit, jer i neko ko je uložio, imao je velika ulaganja.
Ove godine sam sejao Syngentin Ingenio, 200kg/ha, predsetveno 200kg NPK, mislim 125 kg KAN proletos, jedna zaštita i ukupno ulaganje 105.000 rsd po hektaru.
Imao napad nekih sitnih crvenih crvića posle klasanja.
Lošije njive i osrednje padavine, prinos samo 3.500 kg/ha, ali poraz je u hektolitru, svega oko 69 kg.
Sa okvirnom cenom 32 rsd/kg, zarada nikakva.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Kako si zadovoljan sa tim yarinim đubrivima?Neko je pitao u temi o SY Falado...danas sam je skinuo...predusev suncokret,100 kg Yara 16:27:7,prihrana 140kg Yara Nitramag,dva tretmana...oko 4500 kg/kj...mnogo prasine...ja inace ne volim psenice sa osjem...ovo je bio ogled.
I da ne zaboravim...imaju odlicne formulacije.Kako si zadovoljan sa tim yarinim đubrivima?
Da li je realno da rodi 6 tona po lancu???Moram da se citiram. Danas uradili ovu parcelu sa slike. Oborili lični rekord sa 6090 kg po jutru...
I to ozbiljnim tajkunima s obzirom da su zmajevi u pitanju...Lako je vama tajkunima sa dva kombajna...