Dobro se vratio
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobro se vratio
Bolji je bio od Avenua.Komšo, kakvi su rezultati za Sobred?
Uzmi otidji i trazi da je izvadis iz silosa............Predao u silos pšenicu, hektolitar je 69,7, kažu ide kao stočna pšenica. Jel zna neko koliko plaćaju stočnu pšenicu, da računam koliko sam u gubitku?
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Malo slika iz ovogodišnje žetve. Završeno sa pšenicom u subotu.
Prinosi su se kretali od 4 t pa do 5.5 t. Prosek je negde oko 4.900 kg po ha, zahvaljujući Alkantari koja je ove godine bila najbolja.
Apilco najslabiji, neću ga više sejati.
Zatim Anapurna nešto bolja, Avenue i Alkantara najbolje.
Alkantara je na oko izgledala najbolje i obećavala je, ali suv maj je učinio svoje. Sve u svemu, zadovoljan sam.
Za seme ostavljen Avenue i Alkantara.
Toga ima i kod nas, samo mi koji radimo u jakoj agrotehnici nikad ne znaš kad će ona biti dobra tako da se ne prska i ne baca puno, e sad jel to malo više kod boljih proizvođaća opravdava taj ulog, opet druga priča...Jedno je jedan malo traljaviji proizvodjac prosao odlicno bacio samo 100kg ureje ni jedno prskanje nije uradio i imao 3,9t po k.j... Dok mi ostali koji su davali maksimum malo bolje od toga...
Moram da se citiram. Danas uradili ovu parcelu sa slike. Oborili lični rekord sa 6090 kg po jutru...
JesteOnda to i nije neki prinos za takvo ulaganje i takvu agrotehniku.Mislim ako je imao 4700kg/kj.Jel to bacio 200kg/kJ MAP-a?