Prvi put smo sejali ali odmah je eliminisan.Možda grešimo ali odlučilismo da idemo Lg pšenice , kukuruza sve DKC i suncokret Sidženta.Kako ste zadovoljni sa Greindorom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prvi put smo sejali ali odmah je eliminisan.Možda grešimo ali odlučilismo da idemo Lg pšenice , kukuruza sve DKC i suncokret Sidženta.Kako ste zadovoljni sa Greindorom?
Imam ga ja u ogledu na 2 kj...jos uvek ga nisam skinuoJel imao neko Sidzentin Falado??
Kakav optimizam... Oklen to?Ja juce zavrsio zetvu. Apilco. Prinos 5800 kg/ha. Vlaga 11, hl 78 , primese 4,5 ( inace jako cisto i msl da je to na sitna zrna). Kod mene u kraju prinosi su od 3 do 4 t/ha. Moj komsija i ja smo isto seme sejali i slicna agrotehnika. Skoro u kg isti prinos i isti parametri. Proteini su nam oko 13. Ja sa prezadovoljan. Necu sad da pisem ovde sta bi bilo da je bilo. Inace zahvalio bih ovde clanu Darko Dren koji me je ubedio da ovaj put probam da posejem psenicu sejalicom a ne kao do sad na ciklon. Iako sa prinosima nisam manjkao ipak se vidi razlika. E jos da nam svima dodje dobra cena pa da nekako budemo svi zadovoljni. A ja msl da ce za manje od mesec dana da ona dodje na 50 din.
Cekaj kolega dok 2 clana ovog foruma izbace prosjek , a kod njih je palo garantovano u vegetaciji manje kise nego kod tebe, najmanje sto ocekujem je 12t/Ha , a hektolitar toliki da su morali montirati gume i gibnjeve sa labudica za specijalne terete na prikolice da izdrze teret .Na kraju 7 t/ha prosjek, HL 80-85. Proteni svi oko 12,5. Zadovoljan, ali očekivao sam više po izgledu...
bolje ovo nego da se druzi sa telefonom i tabletom ali glavni cilj je bio da se popne na merdevine i skoci u psenicuZna dete šta je dobro…
I da pliva po psenici. Obožavao sam to. Ali ja sam imao špeditere od 2,5 tone. A tvoj sin ima extra doživljaj. Mi smo pod prikolicu, pa čekaš ceo dan kombajn, malo te i pivom nude, u višim razredima osnovne doduše.bolje ovo nego da se druzi sa telefonom i tabletom ali glavni cilj je bio da se popne na merdevine i skoci u psenicu
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
kad je bila puna pustio sam ga da skoci,ma koje dete to ne voli.. mladji sin on pa u halu gde je zito tu se mota non stop samo vidimo nema ga znamo tacno gde je..puni kamionce sa psenicom i vozi kaoI da pliva po psenici. Obožavao sam to. Ali ja sam imao špeditere od 2,5 tone. A tvoj sin ima extra doživljaj. Mi smo pod prikolicu, pa čekaš ceo dan kombajn, malo te i pivom nude, u višim razredima osnovne doduše.