Па у ономе што си ти написао, само пута...Zavisi da li * ili /
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Па у ономе што си ти написао, само пута...Zavisi da li * ili /
Jesenas bilo 3,2 do 3,7 merkantile za 1 kg semenskog zrna.Ispod 90 neće biti.
Jesi li Sekator+ Furore radio zbog divljeg ovsa u pšenici, koliko si išao po ha i jel uspelo prskanje?
Iskreno samo ovde na forumu čitam o takvim prinosima. Kod nas u selu svi između 2 i 3 tone po kj a ima i manje.Polako idemo ka 5 t/kj odnosno 9 t/ha, i sad se ljutite na ministre i političare kad kažu da je prinos ove godine dobar i uz još bolju cenu = odlična godina.
Svaka cast majstore!Još malo pa gotovo. Prosek za sada fantastičnih 49,5 meteri po kJ.
Ima par njih koji su članovi foruma, ali retko ili nikad ne vidim da nešto pišu....Ko iz Aradca osim tebe piše na forumu ? Isto je i sa Bašaidom ,samo ja pišem.Bašaid je u proseku 2200-2500 kg /kj . Znam za neke njive koje su prebacile ili su 4 t/kj ,ali je to par njiva.
Pa ne sede tamo neuki ljudi u Nemanjinoj .Sve su to mladi skolovani momci i samo prenose informacije a to sto su politicki ostrasnjeni jbg.Polako idemo ka 5 t/kj odnosno 9 t/ha, i sad se ljutite na ministre i političare kad kažu da je prinos ove godine dobar i uz još bolju cenu = odlična godina.
Kukanje ne pomaze nikom ali nije lako ni procitati .Jel pamtis neku godinu sa nedostatkom padavina ili cak susu?Arkadije, je l' tebi pomaže kukanje zbog suše? Vidim da samo pišeš o suši, i kako drugi imaju bolji prinos.
Ja računam da će kod mene biti prinos do 3t/kj, što je tonu, tonu i po manje od proseka u selu.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk