lucijan013
Član
Upravo tako...Ingeniju sam sejao dugi niz godina...zamenjena je Avenijom...ove godine sam posejao Falado za probu...Ingenio im je bio top nekoliko godina, probao sam neke njegove naslednike ali nisam zadovoljan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Upravo tako...Ingeniju sam sejao dugi niz godina...zamenjena je Avenijom...ove godine sam posejao Falado za probu...Ingenio im je bio top nekoliko godina, probao sam neke njegove naslednike ali nisam zadovoljan.
Ja sam skinuo basmati, na oko top pšenica ali slabo nacurelo. Zrno šturo, duplo manje u odnosu na sofru. Evo ga u prikolici mogu da ga slikam, hteo da ostavim za seme ali se predomislo.I basmati još niko ne skida ili ne seje?
Cuvaj zdravlje, vidis i sam da smo nemocni da uticemo na sve ostalo, prvo na visu silu 1, pa na visu silu 2 koja nema cenu za psenicu u jeku zetve.Te dve stvari povlace i razne bolesti kod nas, i sam imam gomilu zdravstvenih problema, cekajuci kisu izgubio sam zdravlje.Samo da zavrsim zetvu pa posle neka bude kako hoce Ima ove godine rekordnih psenica, evo i kod mene ima jedna, bice sigurno 8-9t/h ali to je samo jedna a ostale nece imati prosek ni 3-4 t/h. Uvek postoje odrdjene lokacije na kojima neki usev iznese dobar rod ali u proseku ova godina je jedna od najgorih, koliko se ja secam.Ма знам али како увек мени или је то неки субјективни осећај да се сра,ња само мени дешавају? Сад пред жетву добијем упалу средњег уха и да се на зло оде ми на центар за равнотежу 4 дана сам лежао у болници. Жетва почела отац сам не може да се изорганизује ја изађем из болнице али џаба ми кад идем у шрег као кер.
Једно сам научио да никада не кукам ваљда све то има своје све је то неки Божији протокол, а наше је да га поштујемо и трпимо.
Kad preces 60 godina onda svaka dobra.To opet zavisi od starosne dobi.Kada pređeš 4 banke kriterijumi se snižavaju, shvatiš da od birača nema orača!