To je pretpostavljam Apilco?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
35.6 tona na 5.5 hektara ako ono sto sam prvo napisao nije bas najjasnije. Ej da, zboravio sam da napomenem da lokalni otkupljivac kod kojeg sam terao nije radio ni vlagu ni primese, odbio mi je samo 0.5% rastur. Prica da dozvoljava besplatan lager - pdv.6.5t po ha ili 6.5t ukupno ?.
Ok, propustio sam reci da sam ulozio i u jedan zaliv od 30l (zalivanje doduse me ne kosta mnogo strujnim agregatom). Moje komsije prijavljuju 7-8t, bez zalivanja, doduse sa dosta vise vestaka i fungicidnim tretmanima, pa je to razlog mojeg "razocarenja". Ako moje komsije ne lazu, onda smatram da je moj manji rod plod malih davanja u djubrenje i najverovatnije lose pripreme zemljista (tanjiranje, lose nicanje)Pa nije bilo najjasnije zbog nekoliko stvari ,prvo da te prinos nije odusevio,drugo kolicina azota,trece preskocena osnovna prihrana,cetvrto bez fungicida,i poslednje, nisam bas verovao da neko moze napisati da nije zadovoljan sa preko 6t po ha u godini gde dosta farmera skida po 2-3t/ha....a bar da si imao ulaganja neka,nisi imao nista maltene spram nas koji su koristili po 3 puta vise azota ,osnovna prihrana i fungicidne tretmane takodje,a prinos podbacio skroz.
Eto zato te nisam razumeo,i izvinjavam se iskreno,mislio sam da je ukupno bilo 6.5t/ha,spram tvog nezadovoljstva i spram ulaganja,to se donekle poklapalo u ovakvoj godini,samo nisi napisao ono sto se ne poklapa ,a to je da ste imali kise mnogo vise nego neki od nas.Mogao si preskociti sve agrotehnicke mere i preci odma na bitnu stvar,tj kisu, ali ok.