Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kao i kod mene...Kiraj, pšenice su mi na dobroj zemlji, crnica, ali džaba kada joj cele vegetacije nedostajala najbitnija agrotehnička mera.
Mi imamo isti problem ,kvalitetna zemlja , dobar sklop a prinos loš .Danas kosili falado ,Lepo izgleda ,puna njiva ali malo zrna prinos oko 2200 kg/kj .Kiraj, pšenice su mi na dobroj zemlji, crnica, ali džaba kada joj cele vegetacije nedostajala najbitnija agrotehnička mera.
Prvi izveštaji dosta loši, pšenice skoro sve sazrele za 3 dana, kombajna koliko hoćeš. Idu ljudi na njivu sa dve prikolice, a vrate jednu punu. Pravi rezultati za koji dan, čekam da vidim da li ću danas skidati moju, komšinica neka čeka, nije mi sad do toga.Aco kako prinosi u mačvi, šta kazu pred dućanom
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka
Setva 28.10.
Primese 5%, hektolitar 78,7, vlaga 12,9Skinut Basilio sa 3 ha, naplativi prinos 5553 kg/ha. Cena nepoznata.