Moguće je da smo mi utripovali da je padala kiša, ipak je kiseonik drugačiji kada se pređe granica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sigurno , a i isli ste sigurno amfibijom koliko je padalo.Moguće je da smo mi utripovali da je padala kiša, ipak je kiseonik drugačiji kada se pređe granica.
Kao što sam i napisao, posejano u livadu, znači u herbarijum trave.Dare nema pravila očigledno. Nego me nešto zanima. Vidim da u ovoj zelenoj Alcantari ima mnogo neke trave. Jer to nije mogla hemija da uništi?.
Grmlje nema veze sa tim.Tu na livadi je bilo zaliha hrane i vise vode nego na obicnim njivama. To grmlje je drzalo hladovinu i vlagu, to je dalo vise sansi za dobru psenicu....
Bilo kod nas. Ne znam koliko je koštalo, ali pregledao ćale dva aparata i uzeo nalepnice za dva traktora.Da li vam vatrogasci pregledaju kombajne i pp aparate? Traktor i kombajn 1700 dinara troskovi pregleda i dve nalepnice.
Код нас су то радили до претпрошле године, али ПП апарате смо морали приватно да носимо на баждарње јер ватрогасно то не ради више чак и њима приватна фирма баждари опрему. Њихов преглед нисмо ништа плаћали ако је комбајн ОК добијеш налепницу и то је то.Da li vam vatrogasci pregledaju kombajne i pp aparate? Traktor i kombajn 1700 dinara troskovi pregleda i dve nalepnice.