Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko se bori za pravu stvar tu i bog pomažeI ucesce na protestima ima uticaj na prinos
Dali izlazis u utorak skup u bratinac u 9h.Vi ste dobijali kišu više od nas pa onda dolazi agrotehnika, direktna setva i drugo.
3 dan trojica je ne radi se. Ako smo i ovce da pokazemo da bas ne blejimo.Moguće
Iz 3 ha ostavljam sve jer je semenska roba i bice spremljeno,zapraseno i istrijerisano za setvu,iz ostalih 12 i nesto ha sve predajem jer moram da isplatim neke njive koje sam kupio i nove zakupe da platim ljudima dok imam para a ako ostane nesto ide za vestakSta radite sa pšenicom sobzirom da se cena ne poznaje?
Zbog ove poruke otisao na najblizu njivu da slikam psenicu moju, danasnja slika, psenica sijana kraj 10mj pocetak 11 , s tim da smo zapadnije pa racunaj vegetacija malo kasni , kisa je bila obilna , evo vidis na slici nema ni jednog zelenog lista vise. Da ne bude da je zbog bolesti 3 puta prskana zadnje u cvatnji prosaro 1l/ha.Grabik kod vas nema suše, dobre su vam pšenice, ozbiljnu kišu ste dobili k'o poručenu.
Tako sa asfalta ti se cinilo , uvijek je trava kod susjeda zelenija. Jedino potez Klisa , Trpinja put, tamo pada i kad nigdje drudje ne pada ako je normalna godina tamo pada grad velicina teniskih loptica.@grabik Prošle srede sam išao u Osijek.Kiša nas je pratila celim putem od Šida, vodoleži po njivama je bilo baš dosta e sad nismo stajali na parcele u okolini Vukovara ali recimo oko Tovarnika jesmo i tamo su pšenice baš dobre, moguće da je kiša zakasnila kod tebe, ne znam.