jel takvo ide u primjesu ili ne? katastrofa... tu više od 3,5 tone po ha ne može biti ili?Blago onima što najviše kukaju pa imaju takve pšenice. Gledajte šta je tuga..
Zrno sasušeno, samo opna ostala.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jel takvo ide u primjesu ili ne? katastrofa... tu više od 3,5 tone po ha ne može biti ili?Blago onima što najviše kukaju pa imaju takve pšenice. Gledajte šta je tuga..
Zrno sasušeno, samo opna ostala.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
3.5t ?.Kao sto rekoh vec par puta,mnogi nisu svesni kako izgleda susa,nemaju pojma koliko su srecni sa padavinama.jel takvo ide u primjesu ili ne? katastrofa... tu više od 3,5 tone po ha ne može biti ili?
Pitam iz razloga jer jr lane istocna Njemacka vrsila 3 do 3.5 tone po ha, nisu imali kisu 2 i pol mjeseca. Biljke su potklasove odbacile a centralni klas je bio mozda 60% popunjen ako i toliko a uspjeli su navuci 3 do 3.5 tone po ha3.5t ?.Kao sto rekoh vec par puta,mnogi nisu svesni kako izgleda susa,nemaju pojma koliko su srecni sa padavinama.
Tu na slici moze biti oko 2t/ha ,toliko je kod nas bilo 2020-te na dosta povrsina,bilo je i bolje,ali bilo je i losije.Ove godine slicna situacija.
Ufff kad bi meni bilo bar te 3t-3.5t po h ali čisto sumnjamPitam iz razloga jer jr lane istocna Njemacka vrsila 3 do 3.5 tone po ha, nisu imali kisu 2 i pol mjeseca. Biljke su potklasove odbacile a centralni klas je bio mozda 60% popunjen ako i toliko a uspjeli su navuci 3 do 3.5 tone po ha
A da tako i kod nas necu reci susa jer susa je na onoj slici vec manjak padalina. Gdje je donja kvalitetna zemlja tu bi moglo biti 2 tone vise vec na gprnjoj losijoj zemlji. Ujos vecoj susi dolazi jos vise do izrazaja...@fendt515c Kvalitet zemljista,vise djubriva ....imao sam i ja na dobroj zemlji cak preko 6t/ha u susnoj godini a na ostalim parcelama dobar deo je bio sa 2t/ha ....3 puta veci prinos samo zbog boljeg zemljista.
Jel barem arende idu dole kad pricas sa mjestanima koji obradjuju zemlju?Ufff kad bi meni bilo bar te 3t-3.5t po h ali čisto sumnjam