jel takvo ide u primjesu ili ne? katastrofa... tu više od 3,5 tone po ha ne može biti ili?Blago onima što najviše kukaju pa imaju takve pšenice. Gledajte šta je tuga..![]()
Zrno sasušeno, samo opna ostala.
![]()
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jel takvo ide u primjesu ili ne? katastrofa... tu više od 3,5 tone po ha ne može biti ili?Blago onima što najviše kukaju pa imaju takve pšenice. Gledajte šta je tuga..![]()
Zrno sasušeno, samo opna ostala.
![]()
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
3.5tjel takvo ide u primjesu ili ne? katastrofa... tu više od 3,5 tone po ha ne može biti ili?
Pitam iz razloga jer jr lane istocna Njemacka vrsila 3 do 3.5 tone po ha, nisu imali kisu 2 i pol mjeseca. Biljke su potklasove odbacile a centralni klas je bio mozda 60% popunjen ako i toliko a uspjeli su navuci 3 do 3.5 tone po ha3.5t?.Kao sto rekoh vec par puta,mnogi nisu svesni kako izgleda susa,nemaju pojma koliko su srecni sa padavinama.
Tu na slici moze biti oko 2t/ha ,toliko je kod nas bilo 2020-te na dosta povrsina,bilo je i bolje,ali bilo je i losije.Ove godine slicna situacija.
Ufff kad bi meni bilo bar te 3t-3.5t po h ali čisto sumnjamPitam iz razloga jer jr lane istocna Njemacka vrsila 3 do 3.5 tone po ha, nisu imali kisu 2 i pol mjeseca. Biljke su potklasove odbacile a centralni klas je bio mozda 60% popunjen ako i toliko a uspjeli su navuci 3 do 3.5 tone po ha
A da tako i kod nas necu reci susa jer susa je na onoj slici vec manjak padalina. Gdje je donja kvalitetna zemlja tu bi moglo biti 2 tone vise vec na gprnjoj losijoj zemlji. Ujos vecoj susi dolazi jos vise do izrazaja...@fendt515c Kvalitet zemljista,vise djubriva ....imao sam i ja na dobroj zemlji cak preko 6t/ha u susnoj godini a na ostalim parcelama dobar deo je bio sa 2t/ha ....3 puta veci prinos samo zbog boljeg zemljista.
Jel barem arende idu dole kad pricas sa mjestanima koji obradjuju zemlju?Ufff kad bi meni bilo bar te 3t-3.5t po h ali čisto sumnjam