Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kvalitetno natapanjeBorimo se protiv suse...![]()
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Гадно грешиш да нема користи и те како има. Пријатељ је урадио тај систем пре пар година на неких 20ха, дубина кап по кап је 50цм и кад крене наводњавати треба два дана да вода избије на површину. Велика предност је што после избијања воде сваки два дана упали систем и остави 2 сата да ради то је довољно да влагу подигне опет до површине. Једина мана по мени је што ровчица зна да прегризе траку. И ту трактор потоне као од шале баш сам му пре неки дан прскао сунцокрет и на пар места сам потонуо. Једана њива му се напаја струјом из оближње куће, а друга има панелне плоче и то јако лепо шљака има филтере на систему. Бунарска је вода у питању има чак једну њиву тифоном где залива и ту је проблем хладна вода па шокира биљку ако почне наливање пре поноћи.Niko to više ne izvadi kako treba. Moje mišljenje. Posle15g odoše GPS koordinate u zaborav i ako ih je bilo.
Uz to, koliko sam imao prilike da čujem, nije se to baš pokazalo kako se hvali.
Voda i vlaga uvek će pre na dole nego na gore.
Za veće useve sa dubljim korenovim sistem je u redu, ali za male, kakvi su recimo u ovom periodu, nema tu koristi. A kiše i vlage im treba baš sada..
Dovoljno je 2 sata.Evo kod nas kisa pljusti,proslo 4 sata od prskanja,hoce li to biti problem?
Ne mogu da kazem da imam licna iskustva.Гадно грешиш да нема користи и те како има. Пријатељ је урадио тај систем пре пар година на неких 20ха, дубина кап по кап је 50цм и кад крене наводњавати треба два дана да вода избије на површину. Велика предност је што после избијања воде сваки два дана упали систем и остави 2 сата да ради то је довољно да влагу подигне опет до површине. Једина мана по мени је што ровчица зна да прегризе траку. И ту трактор потоне као од шале баш сам му пре неки дан прскао сунцокрет и на пар места сам потонуо. Једана њива му се напаја струјом из оближње куће, а друга има панелне плоче и то јако лепо шљака има филтере на систему. Бунарска је вода у питању има чак једну њиву тифоном где залива и ту је проблем хладна вода па шокира биљку ако почне наливање пре поноћи.