0.5l/hKoju dozu ste isli duet ultra?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
0.5l/hKoju dozu ste isli duet ultra?
Aha volim bradu da nosim ali pocela da sedi nego meni se svidja,lakse se montira mnogo a i odlicno svetliParaćinac pa i ti si bradonja ko i ja...
Mnogo dobra stvar te uv lampe... Zgodnije montirati, cenim od led traka...
Ne znam nisam u toj prici pitaj onog ko to radiZnaci bez rijeke/jezera nema srece u tome?
To je samo izgovor onih koji nisu spremni da navodnjavaju ,,u nedostatku bunara,pumpi,znanja,i ponajvise volje za dodatnim poslom sem pukog (lenjog) ratarenja,nisu grci npr budale,a mi pametni,pa necemo da navodnjavamo,ne treba se tu mnogo ni sporiti,ko moze ,neka navodnjava,u ovom slucaju psenicu,pa i kukuruz sistemom kap po kap,na ove cene,se itekako isplatiPitanje je kada bi svi masovno krenuli sa zalivanjem kako bi to podneli vodotokovi, izvorista pijace vode i uopste podzemne vode. Dokle bi bilo te vode za sve??? Nije to bas tako jednostavno i naivno, pogledajte primer Aralskog mora i pamuka....
Drugar zaliva povrće na 15-20ha.Pitanje je kada bi svi masovno krenuli sa zalivanjem kako bi to podneli vodotokovi, izvorista pijace vode i uopste podzemne vode. Dokle bi bilo te vode za sve??? Nije to bas tako jednostavno i naivno, pogledajte primer Aralskog mora i pamuka....