aca74
Član
Može li univerzal da radi sa takvom prskalicom?Prodaću ti ja moju AGM 660 sa 12MRX granama jednoga dana kada za to dođe vreme.Grane se dižu čekrkom do 2,5 m visine, ne može više.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Može li univerzal da radi sa takvom prskalicom?Prodaću ti ja moju AGM 660 sa 12MRX granama jednoga dana kada za to dođe vreme.Grane se dižu čekrkom do 2,5 m visine, ne može više.
Što?Ne može.
Ovog proleća 2-3 puta već odvrtao šarafe na AGM 440 i menjao visinu. Sinovima već dosadilo da drže grane dok ja šarafam. Čekam samo kad će prestati da pomažu. Samo kad me jednom iznenade i kažu da su mi uplatili novu prskalicu sa hidro liftom i kopir granama.
Ne znam kakav ti je univerzal, ali čiča u susednom selu sa torpedom 45 već godinama radi sa Agm 660 l 12 m kopirajuće grane.Može li univerzal da radi sa takvom prskalicom?
Ja sam radio sa 4506 100 godinaNe znam kakav ti je univerzal, ali čiča u susednom selu sa torpedom 45 već godinama radi sa Agm 660 l 12 m kopirajuće grane.