Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zato što je suvo i tvrdo kao beton. Nadamo se da će sutra da pokisne.....Sto nisi ranije presevao sta si mozgao do sad
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Jel to znači i da iza Adenga se može očekivati slična situacija, ispada da se Adengom unosi duplo veća doza iste aktivne materije po Ha negoli monsunom? Ima li neko iskustvo sa pšenicom iza Adenga?Mnogo smo mozgali šta se dešava, da bi na kraju zaključili da je do monsuna.
Parcela bila pola kukuruz, pola suncokret. Gde je bio suncokret tj, nije rađeno monsunom normalna psenica, a na drugoj polovini je to što se vidi na slikama. Tu je prskano monsunom.
I na kraju kada sam obišao sve njive sa psenicom koje su samo istanjirano kukuruzovište a prskano monsunom, manje više ista priča... .
I još jedno zapažanje: na jednoj parcelici pomešana pšenica i ječam. Pšenica se osušila a ječmu ne fali ni ona stvar....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Pitaj ga jel sad isto ocekuje 12-13t/h pa sve da zaliva dan noc I vitla se po ataru ko neki ludak nema od toga nista.Mindjusar svakako je dr za psenicu, a i za ostale kulture. Coveka ne poznajem, ali sam dosta saveta dobrih procitao u njegovim postovima. Steta sto je batalio forum. Setite se kada je on covek korisgio kratku tanjiracu, i sa njom isao na 3cm,a seme ulaze na 4cm. Pa prihrana kasnija, pa zastite... Svasta korisno se culo od njega, on kada je vijao prinos 11t/h neki ljudi nisu verovali, moje misljenje da on covek sada vija prinose 12-13t/h i vise mozda. Mozda je off, ali sam morao napisati kada ga je pomenuo cika Aca
Za moje pojmove odlična.. Gusta, modra, jedra...Sremac, kakva ti je bila pšenica kad si rešio da je ipak prskaš, dobra-loša-bolesna?