Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Najbolje je uvece, ja sam vise puta prskao i nocu, kod nas ima rose u dolinama ali na brdu je suvo kao barut.Ja planiram uvece da joj radim zastitu a ne preko dana kad opici vrucincina
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
pa bolje je uvece,danas sam jednu turu uvece oprskao,ali ceka me prskanje kukuruza,soje,suncokreta,pa vetar...jedna tura ujutru,druga uveca,pa stignem..ja sam mislio da rosa je bar do 8h,ali ako je nema,nevalja...bar rosu da ima,ako kise nema..Ja planiram uvece da joj radim zastitu a ne preko dana kad opici vrucincina
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Kakve veze sad rosa ima sa zastitom psenice?jel neko prskao psenicu ujutru?jel ima rose?ili dokle traje rosa,planiram ujutro da idem da prskam,pa dal cu stici jednu turu a da me neuvate visoke temperature
Rosa u pšenici ovih dana bude skoro do 11-12h.jel neko prskao psenicu ujutru?jel ima rose?ili dokle traje rosa,planiram ujutro da idem da prskam,pa dal cu stici jednu turu a da me neuvate visoke temperature
Није ми пшеница на реду, али што се росе тиче, ових дана је код нас нешто и није било.jel neko prskao psenicu ujutru?jel ima rose?